«΄Εγκλημα στον παράδεισο» στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 19:00 η Τατιάνα Αβέρωφ έρχεται στον «Ευριπίδη» της Κηφισιάς και παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Έγκλημα στον Παράδεισο» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Μαζί της η επιμελήτρια Ελένη Μπούρα.

Είναι στ’ αλήθεια ωραία στον παράδεισο;
Ένας φόνος και μια ερωτική ιστορία που σιγοβράζει…

Η Μαρία Λάζου υπηρετεί την θητεία της ως αγροτική γιατρός σ’ ένα ακριτικό χωριό, ξεχασμένο κάπου στα βουνά της Ηπείρου. Η μικρή κοινότητα την αγκαλιάζει, η ζωή κυλάει ήσυχα, σχεδόν ειδυλλιακά. Όλα δείχνουν πως βρήκε το ιδανικό περιβάλλον για να ξεφύγει απ’ το τραυματικό παρελθόν της στην Αθήνα.
Ώσπου γίνεται ένας φόνος…
Ο αστυνόμος Περικλής Γαλάνης έρχεται απ’ τα Γιάννενα για να εξιχνιάσει τον μυστηριώδη θάνατο του δημάρχου Κωλέτη, ενός ξεχωριστού ανθρώπου με ενδιαφέρον παρελθόν που όλοι πίνουν νερό στο όνομά του. Το κίνητρο μοιάζει ακατανόητο. Οι ύποπτοι πολλοί, όσο και απρόβλεπτοι. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο Γαλάνης παλεύει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που του θέτει ο ντόπιος αστυνομικός και μια παράξενη ορεινή κοινότητα με τα μυστικά της και τα ψέματά της.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα χαρακτήρων που συνδυάζει την αστυνομική πλοκή με μια διεισδυτική ματιά στις ιδιαιτερότητες της μικρής κλειστής κοινωνίας στην Ελλάδα της κρίσης και μια ερωτική ιστορία που σιγοβράζει.

Η Τατιάνα Αβέρωφ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ευριπίδης στην Κηφισιά, Κηφισίας 310, τηλ:210 807 5792.