Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πεύκη με το Διονύση Σχινά

Σας προσκαλούμε στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και ώρα 19.00, για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα λαμπρύνει ακόμη περισσότερο η συναυλία που διοργανώνεται εντός του Θεάτρου στην οποία θα συμμετέχουν:

– Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμαρουσίου
– Δημοτικό Ωδείο Πεύκης (Διεύθυνση: Κατερίνα Βαφειάδου)
– Χορωδιακά Τμήματα ΠΕ.Α.Π. (Διεύθυνση: Ελευθερία Βούλγαρη)

H χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης πλαισιωμένη από τους καθηγητές θα συμμετέχει στην εκδήλωση τραγουδώντας γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα. Διδασκαλία Χορωδίας: Ντέπυ Σακελλαρίου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Διεύθυνση Χορωδίας: Κατερίνα Βαφειάδου.

Τα χορωδιακά Τμήματα (παιδική, νεανική και μικτή χορωδία) του ΠΕ.Α.Π. θα παρουσιάσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Διδασκαλία & διεύθυνση χορωδιών: Ελευθερία Βούλγαρη. Στο πιάνο: Δήμητρα Μπράτση.

Επίσης το μουσικό πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς εμπλουτίζουν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κωφών & Βαρηκόων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Παράλληλα, φιλική συμμετοχή θα έχει:

O γνωστός τραγουδιστής: Διονύσης Σχοινάς

Στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης θα έχει διαμορφωθεί ειδικό εορταστικό εργαστήρι Ζωγραφικής που θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους (Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Αργυρώ Παφίλη) και μουσικό πρόγραμμα θα επιμελείται η χορωδία μαθητών των φροντιστηρίων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» Πεύκης.

Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Ώρα: 19.00 Είσοδος ελεύθερη