«Ακούς τη Γιορτή;» παιδική παράσταση από τη θεατρική ομάδα «Τσόκαρα»

Την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12:00-13:00 το βραβευμένο «Ακούς τη Γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα από την θεατρική ομάδα «Τσόκαρα», για παιδιά από 2 ετών στο «Στέκι του Παιδιού».

Συντελεστές :
Παραγωγή / Σκηνοθεσία: Ομάδα Τσόκαρα.
Πρωτότυπη Μουσική: Θάνος Κοσμίδης (Burger Project).
Παίζουν: Ελεάννα Αποστολάκη, Μελίσσα Κωτσάκη, Ανδρομάχη Σπανέλλη.

Υπόθεση: Ο κλόουν Μπλουμ μετά από μια παράσταση του τσίρκου που δούλευε, ένιωσε μια μεγάλη επιθυμία να δει ανεμώνες. Στην βόλτα του στο δάσος, συναντάει μια αρκούδα που τον παρασέρνει σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών! Όταν ξυπνάει, το τσίρκο του έχει φύγει χωρίς αυτόν, ξεκινάει λοιπόν ένα ταξίδι για να ξαναβρεί τη γιορτή.

Αίθουσα Θεάτρου του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας.
Τηλ.: 210 6728 043
Εισιτήριο: 5€
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο info@stekitoupaidiou.gr

Η παράσταση διακρίθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας 2012 με το «Τιμητικό Βραβείο Σύνθεσης και Αξιοποίησης Δημόσιου Χώρου και Πρωτότυπης Παρουσίασης για Θέαμα στο Δρόμο».

Η ομάδα Τσόκαρα, είναι μια ανεξάρτητη-αυτοδιαχειριζόμενη θεατρική ομάδα, που δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού θεάτρου από το 2011. Στόχος της ομάδας είναι μια διαφορετική εργασιακή προσέγγιση στο χώρο του θεάματος. Ένα θέατρο που πάει παντού, χωρίς σύνορα και έξω από τα πλαίσια των μητροπολιτικών περιοχών. Ένα θέατρο προσιτό σε όλους και όλες!

Πηγή Ενημέρωσης: Υπεύθυνος Προγράμματος το «Στέκι του Παιδιού», κ. Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945-297974