Ανοίγει ο θερινός κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» στο Μαρούσι

Ο  θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας την έναρξη της θερινής κινηματογραφικής σαιζόν στα Βόρεια Προάστια.

Το θερινό σινεμά του Μαρουσιού, που για τους ντόπιους αποτελεί σταθερή αξία κάθε καλοκαίρι, κάνει πρεμιέρα με ένα απολαυστικό διήμερο για τους μικρούς του φίλους.

Έτσι, την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017, στις 20:30, οι μικροί φίλοι του «Μίμη Φωτόπουλου» με τους γονείς τους μπορούν να απολαύσουν δωρεάν την παιδική ταινία με τους δύο αταίριαστους Ευχούληδες, την Πόπη και τον Κλωνάρη « Οι Ευχούληδες Trolls”.
Ακολουθεί, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις  20:30 το βράδυ, επίσης δωρεάν, η προβολή της παιδικής ταινίας με τη συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα “Ψάχνοντας την Ντόρι Finding Dory”.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» αποτελεί μία προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους τους λάτρεις του σινεμά. Υποστηρίζοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου προσφέρει μειωμένο εισιτήριο στους δικαιούχους του ΟΑΕΔ -ανέργους ,στα ΑΜΕΑ, στους πολίτες άνω των 65 ετών, στους φοιτητές, στους μαθητές και στους στρατεύσιμους.      


Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»
Αγ. Κωνσταντίνου 42
(Δίπλα στο εμπορικό Κέντρο Αίθριο)
Τηλ.:210.6198.890
Url: www.cinemaroussi.gr
E-Mail: cinemaroussi@maroussi.gr

Οι Ευχούληδες/Trolls

Παρασκευή 12 Μαου στις 20.30
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Animation 2016
Διάρκεια: 92′
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Aμερικανική ταινία
Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, Γουόλτ Ντορν
Η Πόπη και ο Κλωνάρης, δύο αταίριαστοι Ευχούληδες, ξεκινούν να σώσουν τους φίλους τους προτού αυτοί γίνουν γεύμα των κακών και γιγάντιων Μπέργκεν.

 

Ψάχνοντας την Ντόρι/Finding Dory

Σάββατο 13 Μαΐου στις 20.30
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Animation 2016
Διάρκεια: 97′
Aμερικανική ταινία
Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού.