Απόκριες – Κούλουμα στη Φιλοθέη και το Ψυχικό

Απόκριες – Κούλουμα στο Ψυχικό

Το Τριώδιο άνοιξε και ετοιμαζόμαστε με χαρά και κέφι για τις καθιερωμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού,
όπου μικροί μεγάλοι θα διασκεδάσουμε παρέα,
από τις 10:30 το πρωί έως αργά το μεσημέρι!
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Πολύχρωμο Καρναβάλι στο Νέο Ψυχικό
10:30 – 15:00 Πλατεία Ελευθερίας
12:00 Live με το dance συγκρότημα PRESTIGE
DJ set: Πέρος Αδάμ

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η Πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό φιλοξενεί και φέτος το ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Στις 12 μμ θα απολαύσουμε τη νεανική εξαμελή μπάντα Prestige, με χορευτικές επιτυχίες από τα 80s, τα 90s, μέχρι και το σήμερα, με dance &non-stop διάθεση, σε pop funky electro ήχους. Στο ρεπερτόριο του ήδη δημοφιλούς συγκροτήματος περιλαμβάνονται διαχρονικά τραγούδια από Donna Summer, Michael Jackson, Prince, Beyonce, Jennifer Lopez, Bee Gees, Gloria Gaynor, James Brown, Beatles, Elvis Presley, χωρίς να λείπουν οι Έλληνες, όπως ο Πασχάλης, ο Κώστας Μπίγαλης, η Μαντώ και η Αλέξια.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκριάτικη γιορτή στο Ψυχικό
10:30-15:00 Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (2η Πλατεία)
11:30 Live με τη swing μπάντα Assoi tou Salvador & την Άδα Σειραδάρη
Χορεύει η Βίβιαν Παπαδάκη με την ομάδα της
DJ set: Πέτρος Αδάμ

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο ραντεβού της 2ης Πλατείας του Ψυχικού (Πλατεία Ελ. Βενιζέλου), όπου θα πραγματοποιηθεί ηΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador θα μας ξεσηκώσουν από τις 11:30 και για 2 περίπου ώρες, με swing & rumba,funk & mambo, reggae & ska, ενώ θα… αλλάξουν τα φώτα και σε ρεμπέτικα, jazz και ισπανικά τραγούδια. Το μοναδικό αυτό ασυγκράτητο κουιντέτο έχει τον τρόπο να ανακατεύει δημιουργικά διαφορετικά μουσικά είδη, γνωστές επιτυχίες και original υλικό από την προσωπική δισκογραφία του συγκροτήματος, και θα μας μεταφέρει από τις ρετρό μελωδίες του Αττίκ στο εξωτικό Rio De Janeiro!
Στο τραγούδι θα τους συνοδεύει η Άδα Σεϊραδάρη.

Η Βίβιαν Παπαδάκη και η ομάδα της θα μας παρουσιάσουν ένα special χορευτικό show.

Και, βέβαια, δεν θα λείψουν ούτε φέτος και οι γευστικές (γλυκές, αλλά και αλμυρές) εκπλήξεις στην πλατεία, συνοδεία καφέ & αναψυκτικών, προσφορά των χορηγών μας.

Και στα δύο κυριακάτικα ‘μασκέ’ υπαίθρια πάρτι της πόλης μας, ο μουσικός-ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Πέτρος Αδάμαναλαμβάνει τα decks με latin κυρίως επιλογές, ενώ το παιδικό πρόγραμμα -με μασκαρεμένους εμψυχωτές και έμπειρους παιδαγωγούς- περιλαμβάνει και φέτος ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως διάφορα παιχνίδια, διαγωνισμούς μάσκας, γαϊτανάκι, face painting, μπαλονοκατασκευές, κ.α.

Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κούλουμα στη Φιλοθέη
11:00-14:00 Άλσος Εθνικής Τραπέζης
Διαγωνισμός Πρωτότυπου Χαρταετού
Παραδοσιακοί Χοροί – Νηστίσιμοι Μεζέδες
Γαϊτανάκι – Κλόουν – Μουσική DJ

Την Καθαρά Δευτέρα 27.2, από τις 11:00 έως τις 15:00, και με την ευχή φέτος να έχουμε σύμμαχο τον καλό καιρό, θα γιορτάσουμε ταΚΟΥΛΟΥΜΑ στη Φιλοθέη. Σας περιμένουμε στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης με διαγωνισμό πρωτότυπου χαρταετού, παραδοσιακούς χορούς, σαρακοστιανούς μεζέδες, μουσική & happenings.

Υπεύθυνη οργάνωσης, η κ. Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Οργάνωση: Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Προστασίας Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

 Βεκιαρέλη 11, Φιλοθέη

Tel.: +30 210 6834550 / Fax: +30 210 6816761

Email:  okapa@okapa.gr

 

www.facebook.com/okapasport/

www.okapa.gr