«Γίνε και εσύ ψηφιακός» Μία καινοτόμα δράση από τον Δήμο Αμαρουσίου

Με το σύνθημα «Γίνε και εσύ ψηφιακός» ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την COSMOTE, στρατηγικό συνεργάτη της 50 + Ελλάς προσφέρει δωρεάν μαθήματα τάμπλετ και διαδικτύου σε άτομα 50 ετών και άνω.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο Δήμος  Αμαρουσίου  και η ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου)   ευελπιστεί στην καταπολέμηση του τεχνολογικού χάσματος που επηρεάζει μεγαλύτερες ηλικίες δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την καινοτόμα δράση του Δήμου ανέφερε ότι,

«Η συμμετοχή ανθρώπων άνω των 50 ετών σε ένα πρόγραμμα που τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και να τις αξιοποιήσουν στην καθημερινότητά τους αποδεικνύει ότι η ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία και η δίψα για μάθηση δεν έχουν ηλικία.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προσφέρει προς τους δημότες του καινοτόμες δράσεις οι οποίες όχι μόνο τους βοηθούν στην καθημερινότητα τους αλλά εμπλουτίζει τις γνώσεις τους αξιοποιώντας κάθε τεχνολογική δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη εποχή».

Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες

Γίνε και εσύ ψηφιακός!

∆ήλωσε συµµετοχή στην 50 + Ελλάς, στο τηλέφωνο

 211-7100203

 

από ∆ευτέρα έως Παρασκευή 10:30 π.µ. – 3:30 µ.µ.