Διάθεση Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» την Τετάρτη 1η Μαρτίου στο Διόνυσο

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει σταθερά να στηρίζει τους πολίτες που δοκιμάζονται από την κρίση και διοργανώνει την 36η Δράση Διάθεσης Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στον Άγιο Στέφανο (στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου) και ώρες 8.00 έως 14.00.

H δράση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό, καθώς δεν θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Επισημαίνεται ότι :
1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διάθεσης να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
3. Μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στα Κοινωνικά Συσσίτια των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως και Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Η επόμενη, 37η Δράση “Χωρίς Μεσάζοντες”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στη Δροσιά (στην πλατεία Ελ. Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος & Ρόδων).

Για σχετικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διαμεσολάβησης, Διάθεση Προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” Δήμου Διονύσου, τηλ. 213 20 30 658 και 213 20 30 600.