Δυναμικό ξεκίνημα για το Cine Αργώ με «Blade Runner»

Το Cine ΑΡΓΩ επιστρέφει στην πολιτιστική ζωή του Χαλανδρίου, έτοιμο να προσφέρει πολλές ακόμη Πέμπτες κινηματογραφικής μαγείας.

Σύσσωμη η ομάδα του δηλώνει περήφανη για το γεγονός ότι συνεχίζεται για τρίτη πλήρη σεζόν αυτό το εγχείρημα και μας καλεί και φέτος να ταξιδέψουμε όλοι παρέα στις κινηματογραφικές θάλασσες των ταινιών του προγράμματος προβολών της λέσχης.

Το Cine Αργώ ξεκινάει λοιπόν τη σαιζόν δυναμικά και μας προσκαλεί για την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου (Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων) για την προβολή της κλασικής πλέον ταινίας «Blade Runner» με πρωταγωνιστή το Χάρισον Φόρντ.

Η συγκεκριμένη μέρα θεωρείται ως η μεγαλύτερη για την τρέχουσα κινηματογραφική σεζόν, κι αυτό γιατί σηματοδοτεί την παγκόσμια πρώτη για το πιο πολυαναμενόμενο σίκουελ της τελευταίας 15ετίας, του «Blade Runner 2049». Σε πλήρη ταύτιση λοιπόν με την επικαιρότητα, το Cine Αργώ παρουσιάζει στην τελική final cut έκδοσή του, το αριστουργηματικό sci-fi έπος του Ridley Scott, βασισμένο πάνω ίσως στο γνωστότερο διήγημα επιστημονικής φαντασίας του  Philip K. Dick «Do androids dream of electric sheep?».

“Blade Runner”
(Blade runner: Ομάδες εξόντωσης)
Παραγωγή: ΗΠΑ, Χονγκ-Κονγκ, Μ.Βρετανία – 1982
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Σενάριο: Hampton Fancher, David Peoples (ιστορία), Philip K. Dick (βιβλίο)
Πρωταγωνιστούν: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Daryl Hannah, Edward James Olmos,
M. Emmet Walsh, William Sanderson, Joanna Cassidy
Μουσική: Βαγγέλης Παπαθανασίου (Vangelis)
Φωτογραφία: Jordan Cronenwerth
Διάρκεια: 117′
Είσοδος ελεύθερη