Δωρεάν διανομή φρούτων την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στο Χαλάνδρι

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, πραγματοποιεί δωρεάν διανομή πορτοκαλιών  – μανταρινιών –σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 15:00 στο χώρο του Κέντρου Νεότητας, διασταύρωση οδών Δαναΐδων και Αντιγόνης στο Χαλάνδρι.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για προσωρινά έκτακτα για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).Δικαιούχοι:

  • Εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου
  • Εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)
  • Δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης
  • Κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου
 Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα πορτοκαλιών.