Η Γεωργία Αγγέλου στην Galerie Δημιουργών

Η Γεωργία Αγγέλου στις 12 Ιανουαρίου παρουσίασε στην «Σφίγγα» το νέο της δίσκο με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ». Η ανατρεπτική παράσταση, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε, ανεβαίνει βόρεια,και θα μπορέσετε να την απολαύσετε στις 3 Μαρτίου στη σκηνή Τέχνης Galerie Δημιουργών στην Ν.Κηφισιά.

Η Γεωργία Αγγέλου κινείται με άνεση στην σκηνή, πείθει αβίαστα πως βρίσκεται στο φυσικό της χώρο και κατακτά τις καρδιές των ακροατών της με την εκφραστικότητα της ερμηνείας της. Η Γεωργία Αγγέλου θα ερμηνεύσει τα νέα της τραγούδια πλαισιωμένη από σημαντικούς καλλιτέχνες. Τα τραγούδια του c.d υπογράφουν οι: Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος , Μάρω Μαρκέλλου, Σοφίτα, Γιώργος Μανιός , Σωκράτης Παπαιωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Δημήτρης Λέντζος , Λιάνα Κανέλλη, Φίλιππος Γράψας, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μπουρδάκου, John Μιχάλη.

Το πρόγραμμα επιμελείται η Νάνσυ Κανέλλη. Ο Τραγουδόσαυρος (Σπύρος Παπαδόπουλος) με την ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του θα υπογραμμίσει στιγμές έκπληξης της βραδιάς. Η συνθέτις Πηγή Λυκούδη, καλλιτεχνικά υπεύθυνη της Galerie δημιουργών, συμμετέχει στην βραδυά, υπογράφοντας τρία τραγούδια του δίσκου.

Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Ιωάννα Μπάλτα: πιάνο
Νίκος Χατζόπουλος: μπάσο -Δημήτρης Κοντονής: κιθάρες
Γιώργος Γκίκας: κρουστά
Επιμέλεια προγράμματος: Νάνσυ Κανέλλη

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 6251732
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης: 20:45
Ώρα έναρξης: 21:00.