Η Δήμητρα Μαστορίδου live στο Babel

Το Σάββατο 27 Μαΐου η σκηνή του Πυρήνα Τέχνης Babel φιλοξενεί τη Δήμητρα Μαστορίδου σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και μουσικές διαδρομές έξω από τα συνηθισμένα. Μαζί της η συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου.

Η τραγουδοποιός Δήμητρα Μαστορίδου συναντά τη συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου και μαζί δημιουργούν ένα «πρόγραμμα απεξάρτησης» από τα συνηθισμένα, γεμάτο εκπλήξεις και αναπάντεχες μουσικές αποδράσεις. Οι δύο καλλιτέχνιδες πατούν γερά στη βάση, που δεν είναι άλλη από τα δικά τους τραγούδια και εκτινάσσονται με φόρα σε τραγούδια άλλων από το ελληνικό και διεθνές μουσικό ρεπερτόριο.

Τα «Ετών 30», «Άνοιξη θα μπει» και «Κόκκινα Δάκρυα» της Δήμητρας και τα «Άνεμε», «Έχει η αγάπη ξεχαστεί» της Αρετής, απεκδύονται τον ηλεκτρικό ήχο και παρουσιάζονται σε ακουστικές, αφαιρετικές φόρμες, που τους προσθέτουν αισθαντικότητα και λυρισμό. Τραγούδια των Bowie, U2, Cohen, αλλά και της εγχώριας γυναικείας τραγουδοποιΐας των Μάνου, Τανάγρη, Βουμβάκη, Παπαδοπούλου μετατρέπονται από ορόσημα σε οδονύμια χαρτογραφώντας έτσι μια μουσική διαδρομή με σαφή αφετηρία και απρόβλεπτο προορισμό!

Η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στην Δήμητρα Μαστορίδου και οι ενορχηστρώσεις στην Αρετή Κοκκίνου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Αρετή Κοκκίνου – κιθάρες
Ilirjan Mehilli – βιολί
Σταύρος Παργινός – βιολοντσέλο
Απόστολος Καλτσάς – μπάσο
Βαγγέλης Μπαλιούσης – τύμπανα

Οργάνωση παραγωγής: Φόρμιγγα Art

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Eπικοινωνία / Κρατήσεις: 215/52.52.982
Έναρξη: 20.00
Εισιτήριο: 10 € με μπύρα ή κρασί