Καταργείται το ειδικό τέλος για τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε στις 13/2/2018 με εισήγηση της Προέδρου Άννας Ασπραδάκη και της Αντιπροέδρου Μαριάννας Μαμαλάκη, πάρθηκε απόφαση αριθ: 8/2018 για κατάργηση του ειδικού τέλους των 5 ευρώ από τα εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ. Μια απόφαση που ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες.
 
«Προτεραιότητα μας είναι η ανακούφιση των εφήβων της τρίτης ηλικίας. Ως διοίκηση κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να το πράξουμε ειδικά σε αυτήν την δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Παρά τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν στην χώρα μας, οφείλουμε να μην ξεχνάμε την ανθρωπιά μας ειδικά στους ανθρώπους που υπήρξαν πάντα δίπλα μας στηρίζοντας μας και αγαπώντας μας.
Συγχαίρουμε τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσο Μαυρίδη για την απόφαση της αύξησης της οικονομικής επιχορήγησης στο Νομικό μας Πρόσωπο.
Μεγάλος στόχος ήταν και είναι τα ΚΑΠΗ, οι Παιδικοί σταθμοί, τα πολυϊατρεία , η δημοτική βιβλιοθήκη, το κοινωνικό φροντιστήριο, το κοινωνικό φαρμακείο να γίνουν πρότυπα οργάνωσης, δημιουργικότητας, αποτελεσματικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο. Και με χαρά μας Βλέπουμε ότι βρισκόμαστε συντεταγμένα προς αυτή την κατεύθυνση». δήλωσε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη.