Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Οι Μύθοι του Αισώπου» από τις Εκδόσεις Ερευνητές

Το περιοδικό Northtown προσφέρει σε δύο τυχερούς από ένα αντίτυπο από το ακόλουθο βιβλίο:

«Οι Μύθοι του Αισώπου» από τις εκδόσεις Ερευνητές σε διασκευή του Γιάννη Σμυρνιωτάκη και εικονογράφηση του Τζιοβάνι Καζέλι.
Το κλασικό βιβλίο με μύθους που πρωταγωνιστούν ζώα σε μία σκληρόδετη εικονογραφημένη έκδοση για παιδιά.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like στη σελίδα του περιοδικού Northtown.grhttps://www.facebook.com/Northtown.gr/
    και
  2. να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook την ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού: (https://www.facebook.com/Northtown.gr/posts/1731816737123021)

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η κλήρωση των τυχερών θα πραγματοποιηθεί μέσω του fanpagekarma και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή του δώρου τους.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Northtown.gr.

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και όχι εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το info@northtown.gr.

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους. (Παρακαλούμε να δείτε εκτός από τα Εισερχόμενα, και τον φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων / Φιλτραρισμένα στα μηνύματά σας στην Αρχική σελίδα στο Facebook).

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε.
Νικήτριες είναι οι Νίκη Σαρρή και Κωνσταντίνα Βάσκα-Ψαριώτη. 

Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο:

Οι Μύθοι του Αισώπου είναι ευχάριστοι, διασκεδαστικοί και ιδιαίτερα διδακτικοί για τους μικρούς αναγνώστες. Προβάλλουν την αγάπη, την τιμιότητα, τη δικαιοσύνη, την αλληλοβοήθεια, την ευγνωμοσύνη, την καλοσύνη κ.ά.
Με τις έξυπνες προσωποποιήσεις των ζώων, που γίνονται μέσα από αυτούς, δίνονται παραστατικότατα πολλές εικόνες ανθρώπινων χαρακτήρων. Κάτω από τον καθένα μύθο σημειώνεται ένα δίδαγμα, το οποίο βοηθάει θετικά στην καλλιέργεια και τη διάπλαση του χαρακτήρα του παιδιού.