Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για τη μουσική παράσταση «So In Love»

Το Northtown.gr σε συνεργασία με το Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο» σας προσφέρουν μία διπλή πρόσκληση για τη μουσική παράσταση «So In Love» την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 21:30.  

Ο Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο» φιλοξενεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου μια ξεχωριστή παράσταση με τραγούδια-ορόσημo από πολυαγαπημένα μιούζικαλ όπως «Kiss me Kate», «Singing in the rain», «Kismet», «The phantom of the opera» αλλά και τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Ένα ταξίδι στο χρόνο από τον Ennio Morricone και τον Andrew Lloyd Webber στον Valerio Zelli και τον Cole Porter.

Εμφανίζονται οι:

Δέσποινα Δρακάκη σοπράνο,
Δημοσθένης Σταυριανός βαρύτονος,
Φώφη Μανιαδάκη πιάνο.

Χώρος Τέχνης Ιδιόμελο
Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Βασιλέως Κωνσταντίνου
Μαρούσι (κοντά στον ΗΣΑΠ)
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 6817042, 210 8050869
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου
Ώρα:
21.30
Είσοδος: 10€ με ένα ποτήρι κρασί.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook την ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού: (https://www.facebook.com/Northtown.gr/posts/1749967575307937) και
  2. να κάνετε Like στη σελίδα του περιοδικού Northtown.gr:
    https://www.facebook.com/Northtown.gr/

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 18:00. Η κλήρωση του τυχερού θα πραγματοποιηθεί μέσω του fanpagekarma και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος στο facebook. 

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθήνας και όχι εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Το δώρο είναι προσωπικό και συγκεκριμένο, δεν μεταβιβάζεται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό.  Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αναβολή ή ακύρωση της παράστασης. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το info@northtown.gr. Εάν ο νικητής δεν απαντήσει εντός 3 ωρών από την ενημέρωση του, το δώρο θα δοθεί στον επόμενο τυχερό. 

Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής της πρόσκλησής τους. (Παρακαλούμε να δείτε εκτός από τα Εισερχόμενα, και τον φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων / Φιλτραρισμένα στα μηνύματά σας στην Αρχική σελίδα στο Facebook).

Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.