Κερδίστε 1 ζευγάρι γυαλιά ηλίου Vintage αξίας 160 €!

Το Northtown.gr και το κατάστημα οπτικών Opticité στην Πεύκη σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα υπέροχο ζευγάρι γυαλιά ηλίου μάρκας Vintage!

Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου διακριτικό και ταυτόχρονα ξεχωριστό. Ο ελαφρύς σκελετός σε ρετρό γραμμή μεταλλικού τύπου είναι χειροποίητος, από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι και έχει μεσαίο μέγεθος. Οι φακοί έχουν γκρι απόχρωση με εσωτερική επίστρωση.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει

  1. Να κάνετε Like στη σελίδα του περιοδικού Northtown.grhttps://www.facebook.com/Northtown.gr/
  2. Να κάνετε Like στη σελίδα του καταστήματος Opticité https://www.facebook.com/opticitepefki/
  3. Να κάνετε Like και Public Share (δημόσια κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook την ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού: https://www.facebook.com/Northtown.gr/posts/1704023313235697

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η κλήρωση του τυχερού θα πραγματοποιηθεί μέσω του fanpage karma και ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος στο Facebook. Ο νικητής θα πρέπει να παραλάβει αυτοπροσώπως το δώρο του από το κατάστημα Opticitè, Λ. Ειρήνης 20 & Δημοκρατίας, Πεύκη Αττικής.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Northtown.gr.

Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Χρήστος Μουστάκας (https://www.facebook.com/takhs.moustakas)

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Αττικής και όχι εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει και τις 3 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το info@northtown.gr.

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου του. (Παρακαλούμε να δείτε εκτός από τα Εισερχόμενα, και τον φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων / Φιλτραρισμένα στα μηνύματά σας στην Αρχική σελίδα στο Facebook).

Το Opticité άνοιξε το 1990 στην Πεύκη στο εμπορικό κέντρο «ΑΛΚΩ» από την Χαρίκλεια Λαψάτη, Οπτικό, με σκοπό την εξυπηρέτηση των Πευκιωτών, και οχι μόνο, σε ό,τι πιο καινούργιο και μοντέρνο στον χώρο των γυαλιών ηλίου και οράσεως.Το 1991, μαζί πια με την Αγάπη, έγινε «το μαγαζί των κοριτσιών» στην Πεύκη. Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζει – και με τη νέα γενιά συνεργατών τους – να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης στους πελάτες τους.

 

Opticitè

Λ. Ειρήνης 20 & Δημοκρατίας
Εμπορικό Κέντρο «ΑΛΚΩ»
151 21
Πεύκη
Δευτέρα-Παρασκευή: 08.30-21.00, Σάββατο: 08.00-15.00
Τηλ: 2108021238
opticite@otenet.gr
facebook.com/opticitepefki
opticite.gr