Κηφισοπαιχνιδίσματα αύριο Κυριακή στο Άλσος Κηφισιάς

 

Το Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού  «Δημήτριος Βικέλας» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ   διοργανώνει για 14η χρονιά τα “ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ”, μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά .

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη διοργάνωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 21 Μαΐου  2017, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ,  σε μια μαγική παιχνιδούπολη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια από το Γελαστό Πορτοκάλι, να λάβουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό από την Ορνιθολογική Εταιρεία (φυλλάδια, αφίσες, βιβλιαράκια για πουλιά κλπ) και υλικό για εκπαιδευτικούς όσο και  υλικό ενίσχυσης, αλλά και να συμμετέχουν με τη συμβολή εθελοντών σε μικροκατασκευές για πτηνά, να λάβουν μέρος σε δραστηριότητα που θα διοργανώσει η «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς, να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες  με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos, Mόnogram, να ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, να αυτοσχεδιάσουν  στο Θεατρικό Παιχνίδι και  να πάρουν μέρος στα δραστήρια  παιχνίδια που θα διοργανώσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κηφισιάς.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξιφασκία που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν σκάκι, να πάρουν μέρος σε κατασκευές και να ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των εφαρμοσμένων τεχνών, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει   η εταιρεία ORIFLAME, να παίξουν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια με την GAMES RULES και να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι πρωινοχώρα που διοργανώνεται από τη ΔΕΛΤΑ, καθώς και να απολαύσουν προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,  ΒΕΝΕΤΗΣ,  OKI DOKI, MY MARKET, MARKET IN, SWEET HABIT.