“Μία ιστορία για τον Άγιο Βασίλη”

Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής προσκαλεί παιδιά δημοτικού σχολείου στην προβολή της βραβευμένης ταινίας “Μία ιστορία για τον Αγιο Βασίλη” την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 6:00μμ στο Πέτρινο Κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο “Στ.Κώτσης”, Σπάρτης 1& Γραβιάς, Αγ.Παρασκευή.
Η Κινημ/κή Λέσχη Αγ.Παρασκευής προσκαλεί παιδιά του δημοτικού να την παρακολουθήσουν και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου.
Η εκδήλωση οργανώνεται σε συνεργασία με το εμπορικό κέντρο «Venus» (Αγ.Ιωάννου 18-20), ενώ μικρές εκπλήξεις στα παιδιά θα προσφέρει το ζαχαροπλαστείο «Φύσις», Λεωφ. Μεσογείων 450.
Η ταινία :
Φινλανδική γιορτινή ταινία για όλη την οικογένεια. Μία εναλλακτική εξιστόρηση του πως δημιουργήθηκε ο μύθος του Αγιου Βασίλη, που φέρνει δώρα στα παιδιά, προσαρμοσμένη στην ιστορία του φινλανδικού Άι Βασίλη που ζει στο Ροβανιέμι.
Σκηνοθεσία με ευρωπαϊκή σφραγίδα και πλούσια κινηματογράφηση, μακριά από χολλυγουντιανές ευκολίες και πρότυπα. Η ταινία, που έχει συγκεντρώσει 3 βραβεία σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, αποπνέει ζεστασιά και περνάει με ευγενή τρόπο ευχάριστα κι αισιόδοξα μηνύματα στα παιδιά.
Σκηνοθεσία : Γιούχα Γουολιγιόκι (2007)
Είσοδος ελεύθερη, μόνο για παιδιά και τους συνοδούς. 
Πέτρινο Κτήριο, Πολιτιστικό Πάρκο “Στ.Κώτσης”, Σπάρτης 1& Γραβιάς, Αγ.Παρασκευή.