Νερό και Φως: Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Γκλαβά στην Estudio Gallery

Η Estudio Gallery παρουσιάζει από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Γκλαβά με τίτλο:

«Νερό και Φως»

«Ρώτα έναν Έλληνα τι αγαπά περισσότερο στην πατρίδα του και θα σου απαντήσει την θάλασσα και τον ήλιο. Όσο στερεότυπο κι αν ακούγεται, το νερό και το φως είναι πράγματι τα δυο κυρία στοιχεία που κάνουν το ελληνικό τοπίο τόσο μοναδικό και ανυπέρβλητο.
Στην πραγματικότητα, το να μετατρέπεις αυτή την “τουριστική κοινοτυπία” σε κάτι απτό και ορατό, έχει απλά σκοπόνα μεταφέρεις στον θεατή αυτά τα υπέροχα τοπία παραδεισένιας ομορφιάς.
Αλλά η ομορφιά είναι σαν τη σιωπή. Καλύτερα να την βλέπεις γιατί όταν αρχίζεις να μιλάς για αυτήν χάνεται…»

Γεννημένη στην Αθήνα, η Αναστασία Γκλαβά σπούδασε πρώτα Οικονομικά και μετά Αγγλικά. Η ζωγραφική την ακολουθεί από παιδί. Μαθήτευσε δίπλα στους δασκάλους Δ. Παπαγεωργιου και Μανουέλα Αρμάδα (σχολή Καλών Τεχνών, Μαδρίτη).
Είναι παραστατική ζωγράφος που δουλεύει κυρίως με λάδι πάνω σε ετερόκλητα υλικά. Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε διάφορες εκθέσεις και ιδιωτικές συλλογές. Τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Διεθνή Αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος” τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Εγκαίνια:                Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 14 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου 2017
Ωράριο:                  Καθημερινά 10:00 – 20:00 και Σ/Κ 12:00 – 19:00

Εstudio Gallery
Kυριαζή 22α, Κηφισιά,
τηλ. 210 8086611