Οικογενειακές διασκεδάσεις για το Πάσχα στο Mall!

Το Mall διοργανώνει τις ημέρες του Πάσχα πλούσιες οικογενειακές εκδηλώσεις για τα παιδιά!

Το χωριό του Κούνελου (Επίπεδο 1)

Στο χωριό του Κούνελου όλα τα παιδιά θα μπορούν να συμμετέχουν στο κυνήγι πασχαλινών αυγών. Θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους γλιστρώντας στην αυγοτσουλήθρα και εξερευνώντας την κουφάλα του αυγόδεντρου. Έχοντας συγκεντρώσει όσα αυγά μπορούν, οδηγούνται στον τελικό τους προορισμό, όπου θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στο «μπάσκετ», στοχεύοντας στο «καλάθι» και βάζοντας όσα πιο πολλά αυγά μπορούν. Αντίστοιχα, θα προσπαθήσουν να σημαδέψουν με τα αυγά όσο καλύτερα μπορούν τον «στόχο του Κούνελου». Στη διαδρομή, μπορούν να φωτογραφηθούν στον γιγάντιο θρόνο της Άνοιξης.

Όλα τα παιδιά στο τέλος της δοκιμασίας παίρνουν δώρο ένα πασχαλινό σοκολατένιο αυγό.

Θεατρικά παιχνίδια «Τα Μαγικά Καπέλα Της Κάλυ» (Επίπεδο 3)

Ελάτε να γνωρίσουμε και να παίξουμε με τους ήρωσες του Λαγουδοχωριού! Ένα απολαυστικό παραμύθι με λαγουδάκια, μαγικά καπέλα και μια αλεπουδίτσα για τους μικρούς μας φίλους!

Ινστιτούτο Prolepsis (Επίπεδο 3)

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για την υγιεινή διατροφή και τη σωματική δραστηριότητα; Σε προσκαλούμε να παίξεις μαζί μας και να γνωρίσεις τον Καπετά Υγεία και τη Νόστιμη Συμμαχία! Έλα να φτιάξουμε μαζί το «Παζλ του Καπετάν Υγεία», να ζωγραφίσουμε παρέα με τον Καπετάν Υγεία και τους ήρωες της Νόστιμης Συμμαχίας, να λύσουμε σταυρόλεξα και γρίφους και να μάθουμε περισσότερα για την υγιεινή διατροφή παίζοντας τα επιτραπέζια παιχνίδια «Μασαθώνιος γνώσης» και «Φαγητοδρομίες» !

The Mall Athens
Aνδρέα Παπανδρέου 35
Μαρούσι
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6300000, 210-6300003
E-mail: info@themallathens.gr