Οι Vanila Swing feat. Ρένος Χαραλαμπίδης Live στο Φεστιβάλ Βριλησσίων

Με θεατρική διάθεση και δυναμισμό οι Vanila Swing και ο αγαπημένος ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης παρουσιάζουν τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από το χθές και το σήμερα. Ξεκινώντας από την μεγάλη επιτυχία του αξέχαστου συνθέτη Γιώργου Ζαμπέτα “Αγωνία”, περνάνε σε μουσικά μονοπάτια και πειράζουν τραγούδια από Μαραβέγια μέχρι Χιώτη.
Η μπριόζικη ερμηνεία του Ρένου Χαραλαμπίδη και η απίστευτη ενέργεια της μπάντας σας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.
Οι Vanila Swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα. Ύστερα από πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και Music Bars στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση με τραγούδια δικά τους και με ένα ζωντανό και δυναμικό live με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν.
Αυτό που κάποιος θ’ακούσει απ’ τους V.S. είναι μια μίξη από rock ‘n roll, rockabilly του ‘50 και swing του 40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική.
Διασκευάζουν με το δικό τους ιδιαίτερο ύφος από Beyonce μέχρι Motorhead, από Moby μέχρι Robbie Williams και White Stripes.
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis, ο Chuck Berry και η Wanda Jackson με τους παραπάνω;
Θα το μάθετε σ’ ένα live των Vanila Swing!
Oι Vanila Swing είναι :
• ΛΗΔΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (ΦΩΝΗ)
• ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (ΚΙΘΑΡΑ)
• ΑΝΤΡΕ ΝΙΚΑΚΗΣ (ΜΠΑΣΟ)
• TONY STONE (TYMΠΑΝΑ)

Δευτέρα  4 Σεπτεμβρίου 2017

Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη,
Μεταμόρφωση Σωτήρος & Υψηλάντου, Άνω Βριλήσσια
Ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη