Ο Αντώνης Μιτζέλος ft. Ανδρόνικος live στο Babel

Κιθαρωδία 2 – Ένα μουσικό ταξίδι που ξεκίνησε από τον Αντώνη Μιτζέλο  τον Οκτώβριο, φιλοξένησε πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, έδωσε  την ευκαιρία  σε νέους τραγουδοποιούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους  και έκανε τα σαββατόβραδα μας  να μοιάζουν με  μεγάλο πάρτι , φτάνει στο τέλος του γι αυτή τη σεζόν.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου είναι η προτελευταία παράσταση για τον Αντώνη Μιτζέλο  στη Βαβέλ με special guest τον νέο, ταλαντούχο ερμηνευτή Ανδρόνικο.

Ο Αντώνης Μιτζέλος επί σκηνής παρουσιάζει την Κιθαρωδία 2,   παίζει τη μουσική του, αφηγείται, αυτοσχεδιάζει επιλέγει και τραγουδάει  τα  αγαπημένα κομμάτια  του που  έχουν συγκινήσει αμέτρητους fans, (Με το ίδιο μακό, Φύλακας άγγελος, Κόψε και μοίρασε στα δύο, Πόσο σε θέλω, Η πρώτη μας φορά κλπ)  δοσμένα με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και με σύγχρονη ροκ αισθητική.

Παράλληλα ο Ανδρόνικος, παλιός «γνώριμος» της Κιθαρωδικής παρέας, θα ερμηνεύσει τραγούδια που του έγραψε ο Αντώνης Μιτζέλος για την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο «ΕΝΑ», αλλά και αγαπημένα τραγούδια  άλλων συνθετών,  άλλοτε ατμοσφαιρικά,  να  μας συγκινήσουν άλλοτε γεμάτα ένταση και ενέργεια… να μας ξεσηκώσουν για χορό.

Τα μέλη της μουσικής παρέας είναι….

Αντώνης Μιτζέλος – τραγούδι , κιθάρες , τύμπανα

Γιώργος Πανταζής – πιάνο , φωνητικά ,κιθάρα

Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος – τύμπανα , πιάνο

Ανδρόνικος – τραγούδι

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12 € (με μπύρα ή κρασί) σε τραπέζι €
Eπικοινωνία/Πληροφορίες: 215/52.52.982.

 

Προπώληση viva: https://lnkd.in/eP92xAY