Ο Γιάννης Σαββιδάκης live στην Έλη του Κλου

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Σαββιδάκης εμφανίζεται live στην Έλη του Κλου. Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι πλέον γνωστό πως δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας και γι’ αυτό συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης. Είναι γνωστός για δύο πράγματα: για τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και για το αυθεντικό-ανατρεπτικό του χιούμορ. Έτσι αποφάσισε και φέτος, με οδηγό την εξωστρέφειά του, να ταξιδέψει το ταλέντο του σε μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή. Τραγούδια ελληνικά και ξενόγλωσσα που συνυπάρχουν τόσο αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος, «είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της μουσικής».
Το χιούμορ βέβαια δεν λείπει, αντιθέτως, λόγω του επικοινωνιακού χαρακτήρα του Σαββιδάκη, υπάρχει άφθονο και έτσι ο καλλιτέχνης κρατάει το κοινό του καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

Η Έλη του Κλου, Λ. Πεντέλης 110, Βριλήσσια – Τηλ. Κρατήσεων: 210-8037773 – Doors: 22:00 – Έναρξη: 22:30 – Είσοδος με ποτό: 12€ (περιλαμβάνεται απλό ποτό, κρασί, μπύρα, αναψυκτικό, είναι ατομικό και δεν μεταβιβάζεται) – Τιμή φιάλης κρασιού: από 30€/2 άτομα – Τιμή φιάλης ποτού: από 90€/ 4 άτομα – Περιορισμένος αριθμός θέσεων