Ο Θεόδωρος Καρέλλας live στο «Σπίρτο»

Την Πέμπτη 6 Απριλίου το «Σπίρτο» στο Μαρούσι φιλοξενεί τον ταλαντούχο μουσικό Θεόδωρο Καρέλλα. Στο Σπίρτο θα εμφανιστεί με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Κώστα Σταυρόπουλο (φωνή,κιθάρα).

Το Σπίρτο
Βας.Σοφίας 81 – Μαρούσι
Έναρξη: 21:00
Είσοδος: 4,00 €
Τηλ. κρατήσεων: 211 4060424

Ο Θεόδωρος Καρέλλας γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1981. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός/τραγουδοποιός/τραγουδιστής και ασχολείται επαγγελματικά με την μουσική/τραγουδοποιία/τραγούδι από το 2001. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μέχρι στιγμής συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες δημιουργούς και τραγουδιστές, όπως το Γιώργο Νταλάρα, το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά, τον Αντώνη Μιτζέλο, το Νίκο Ζιώγαλα, το Βασίλη Καζούλη, τα Κίτρινα ποδήλατα, KollektivA, τον Απόστολο Ρίζο, την Καίτη Κουλλιά, το Θανάση Πολυκανδριώτη κ.α.

Η πρώτη προσωπική του δισκογραφική δουλειά χρονολογείται το 2005 (Νοέμβριος) με τίτλο ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ και κυκλοφορεί από την εταιρία POLYMUSIC. Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν οι: Αντώνης Μιτζέλος, Τάσος Γκρούς, Κώστας Μαμάκος, Γιάννης Καλαμίτσης, Γιώργος Καρέλλας, Μαρίνα Αρμεύτη, Αlice Τori, Θοδωρής Καρέλλας. Επίσης στον δίσκο συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι “Πώς να σωπάσω” του Σταύρου Ξαρχάκου σε στίχους Κώστα Κινδύνη διασκευασμένο από τον Αντώνη  ένα τραγούδι συμμετέχει φιλικά ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης. Την ενορχήστρωση του δίσκου έχει κάνει ο Αντώνης Μιτζέλος.

Το 2006 η παραγωγός εταιρία (POLYMUSIC) κυκλοφορεί τον δίσκο του Γιάννη Χαρούλη με τίτλο “Νύχτα στο Αιγαίο” όπου συμπεριλαμβάνει τρία τραγούδια του Θοδωρή Καρέλλα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά “Αλήθειες και μύθοι”.

Ο Θοδωρής έχει πραγματοποιήσει παραστάσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα (Συρμός, Οξυγόνο, Πλατώ, Απανεμιά κ.α) όπως επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορα πολιτιστικά δρώμενα και festival.