Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου live στο The Zoo

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Κώστας Τσίρκας θα βρεθούν «Μαζί το Χειμώνα» στο The Zoo Music Pub για δύο μοναδικές εμφανίσεις, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το δίσκο τους «Μαζί το χειμώνα», αγαπημένα τραγούδια από τη συνεργασία του Κώστα με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές τραγουδιών που αγαπούν και επιλέγουν να μοιραστούν μαζί μας.
Η Μυρτώ και ο Κώστας, με το ιδιαίτερο ύφος και τη φρέσκια ματιά τους αποτελούν σήμερα την πιο αντιπροσωπευτική έκφραση νέων δημιουργών, με τραγούδια που απευθύνονται στη δική τους γενιά και τις ανησυχίες της, αλλά και με μουσικές διασκευές της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας.

Ενορχηστρώσεις/πιάνο/πλήκτρα: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μαντολίνο/Ούτι: Ηλίας Βαμβακούσης
Βιολί: Κώστας Λώλος
Μπάσο: Κωστής Βήχος
Τύμπανα: Γιώργος Λιβαδάς

Το άλμπουμ «Μαζί το Χειμώνα» περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του ίδιου, του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, του Γιάννη Γιαννακόπουλου και της Αργυρώς Βοντζαλίδου μεταξύ των οποίων και το «Ο χρόνος είναι με το μέρος μας» που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ραδιοφωνικό κοινό. Ο δίσκος κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 5€ μπαρ, 8€ τραπέζι (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)
Τηλ. κρατήσεων: 2106745375.