Ο Λάμπρος Παπαλέξης & οι Χτισμένες… των Θεμελίων live στο The Zoo

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 στη μουσική σκηνή του «The Zoo» ανεβαίνουν ο Λάμπρος Παπαλέξης & οι Χτισμένες… των Θεμελίων για να προσφέρουν ένα «Δηλητήριο ποτισμένο από αγάπη»…

Βρώμικα παιχνίδια και ψέματα, ανίκανοι πολιτικοί και κρίση, προδοσίες και χαμένες ελπίδες… Τίποτα από αυτά δεν είναι καινούριο, μόνο που τώρα ίσως και να δηλητηριάζουν την καθημερινότητα μας, την ζωή, τα όνειρά μας περισσότερο από ποτέ. Ο Λάμπρος Παπαλέξης περνάει στην αντεπίθεση με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα, τους στίχους του και το rock ‘n’ roll. Στάζει με τη σειρά του δηλητήριο, η διαφορά όμως είναι πως η δική του έμπνευση κι η δύναμη έρχονται από εκείνα που έχει επιλέξει να αγαπά. Και κάπως έτσι, το δικό του δηλητήριο λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αντίδοτο.

Ο Λάμπρος Παπαλέξης έχει αποδείξει από την δεκαετία του ’80 πως έχει ένα μαγικό τρόπο να παίζει αυθεντικό rock ‘n’ roll μιλώντας τη γλώσσα μας κι αγγίζοντας την ψυχή μας. Στο νέο του άλμπουμ, βρίσκονται στο πλευρό του και «οι Χτισμένες… των Θεμελίων».

Ο δίσκος τους, «Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη» πρωτοκυκλοφόρησε επίσημα το Φεβρουάριο από την Ikaros Records λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές. Στις 28 Απριλίου, ήταν η σειρά του βινυλίου -με την ίδια εταιρία- και για την ακρίβεια του πρώτου από τα δύο βινύλια που θα ολοκληρώσουν την ενότητα «Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη», περιλαμβάνοντας από ένα νέο κομμάτι το καθένα.

Ο Λάμπρος Παπαλέξης & Οι Χτισμένες… των Θεμελιών εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του The Zoo και θα παρουσιάσουν όλο το ”Δηλητήριο Ποτισμένο από Αγάπη” όπως και παλαιότερα τραγούδια του (Φάντης Μπαστούνι & Οι Άσσοι, Σαύρα των Βασιλικών Δρόμων) μαζί με κάποιες αγαπημένες διασκευές.

Η μπάντα:
Σπύρος Δουλγερίδης – Τύμπανα, φωνητικά
Νίκος Μενουδάκης – Hammond, Πλήκτρα
Λάμπρος Παπαλέξης – 12χορδη & Ηλεκτρική κιθάρα, Φυσαρμόνικα,Φωνή
Κώστας Στεργίου – Πιάνο
Διονύσης Τελιόπουλος – Ηλέκτρική Κιθάρα, Φωνητικά
Πάνος Τομαράς – Μπάσο

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 2106745375

Παρασκευή 26 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.
Είσοδος: 8€ με μπύρα ή κρασί