Ματαιώνεται η παράσταση: Πέτρος Μάλαμας, Θοδωρής Κοτονιάς και Δημήτρης Υφαντής στο «SummERTime 2017»

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η συναυλία της δράσης «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017» με τους Πέτρο Μάλαμα, Θοδωρή Κοτονιά και Δημήτρη Υφαντή, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Πέτρος Μάλαμας, ο Θοδωρής Κοτονιάς και ο Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ειδικότερα, τη συναυλία ανοίγει ο νέος ταλαντούχος τραγουδοποιός Πέτρος Μάλαμας.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Κοτονιάς και ο Δημήτρης Υφαντής παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση με τίτλο «Για τα πανηγύρια». Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που περιλαμβάνει στιγμές από την προσωπική δισκογραφία των δύο καλλιτεχνών, αλλά είναι διανθισμένο και με παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα.

Μαζί τους, οι εξαιρετικοί μουσικοί Θανάσης Βόλλας (λαούτο, μπουζούκι), Νίκος Τάσσης (κλαρίνο, φλογέρα) και Γεωργία Βακάλη (κρουστά).

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ -με ελεύθερη είσοδο- να διασκεδάσετε και να χορέψετε.

Τη συναυλία παρουσιάζει η Λίτσα Τότσκα.

Στη ραδιοφωνική μετάδοση ο Kωνσταντίνος Παντζόγλου.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, καθώς επίσης και σε live streaming από τα μέσα στα οποία η ΕΡΤ έχει παρουσία μέσω Διαδικτύου.

Ώρα προσέλευσης 20:30

Προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ
Λεωφόρος Μεσογείων 432
Αγ. Παρασκευή

Ελεύθερη είσοδος