Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η «Μπάντα των Μποέμ» στο Bookabar

Ο γνωστός ηθοποιός ανεβαίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Bookabar παρέα με τη «Μπάντα των Μποέμ».

Η μουσική αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καλλιτεχνικής ταυτότητας του Ρένου Χαραλαμπίδη. Είναι η μυστική ζωή του. Ξυπνάει στις ταινίες του, αναπνέει στην καθημερινότητά του, γιορτάζει στις συναυλίες του.
Οι συναυλίες του μοιάζουν με πάρτι μεταξύ φίλων. Ξεκινούν με αναμνήσεις, φλερτάρουν με όνειρα, γεύονται τον έρωτα της επικοινωνίας. Εστιάζουν στη στιγμή που το κοινό γίνεται παρέα, καθώς ψάχνουμε τη μαγεία της βραδιάς. Νοσταλγώντας, επιθυμώντας, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια, ρίχνοντας ματιές με υποσχέσεις, τραγουδώντας, χορεύοντας. Και αναζητώντας το άπιαστο. Όπως ακριβώς οι ήρωες των ταινιών του. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Ρένος πάνω στη σκηνή, ένας κινηματογραφικός ήρωας που τον σκηνοθετεί ο ίδιος. Μόνο που δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι ο εαυτός του και μοιράζεται την αλήθειά του.
Στο αποψινό λάιβ του θα ακούσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που δικαιώνονται στο σήμερα και κοιτάνε το αύριο. Τραγουδισμένα με μια άλλη οπτική, έναν ιδιαίτερο εσωτερικό ρυθμό. Και καρδιά.
Μαζί του η «Μπάντα των Μποέμ» με τους καταξιωμένους μουσικούς Αιμίλιο Μπαριάμπα στο μπάσο, Βαγγέλη Καλαμαρά στα ντραμς και Σωτήρη Καστάνη στην κιθάρα.

BOOKABAR
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Επικοινωνία και κρατήσεις: 211 411 3503
Ώρα Έναρξης: 22:00