Ο Michael Dotson live στο The Zoo

Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 22:00 το The Zoo στο Χαλάνδρι φιλοξενεί τον εξαιρετικό Micheal Dotson με την υπέροχη μπάντα του, ο οποίος πραγματικά μας μάγεψε με την μουσική και τα τραγούδια του.

Τον συνοδεύουν οι : Νίκος Τσάβαλος Starlights : ντραμς, : Δημήτρης Ιωάννου Blues Cargo : μπάσο. & Νίκος Σκιαδόπουλος Blues Cargo Φυσαρμόνικα.

O Michael Dotson είναι ένας σπουδαίος bluesman από το Σικάγο. H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μείγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο καυτή κιθάρα. Γέννημα-θρέμμα του Νότιου Σικάγο, απέκτησε τις επιρροές του ήδη από την εφηβεία, τρυπώνοντας στα μπαρ όπου εμφανίζονταν όλοι οι θρύλοι της εποχής: Muddy Waters, Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush.

Ως κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τοuς μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους. Υπήρξε μέλος των περίφημων Teardrops του Magic Slim, ένα σχήμα που απέσπασε το βραβείο W.C Handy για την καλύτερη blues μπάντα στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με τους Aaron Burton, Big Time Sarah, Little Mac Simmons, Jimmy Burns, Willie Kent, Homesick James, Big Jack Johnson και άλλα ηχηρά ονόματα της blues σκηνής των Η.Π.Α. Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ακολουθεί μια πετυχημένη σόλο καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική.

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45
Χαλάνδρι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 5 €
Κρατήσεις: 8 €
Τηλ. κρατήσεων: 2106745375.