Ο Rous απόψε live στο Babel

Έχοντας ξεκινήσει με επιτυχία τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, ο Rous συνεχίζει τις ζωντανές παραστάσεις, στο πλαίσιο της περιοδείας του που γίνεται με αφορμή το νέο του άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.
Το νέο τραγούδι του Rous, «Λουλούδι του Δρόμου», το πρώτο από τα 11 ολοκαίνουργια κομμάτια του επερχόμενου δίσκου «Rous II», βρίσκεται ήδη ανάμεσά μας και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Archangel Music.
Γνωρίσαμε τον Γιώργο Ρους το Νοέμβριο του 2009 διαδικτυακά και ραδιοφωνικά, με το συντριπτικό χιτ «Εξαιρέσεις». Ο πρώτος δίσκος που ακολούθησε, έφερε το κοινό σε επαφή με έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Το «Κόκκινο Φως», οι «Μαριονέτες», το «Είμαι από το Φεγγάρι», «Το Άδικο στο Σώμα», μας οδήγησαν ακόμα πιο βαθιά στον κόσμο του Rous.
Στη δισκογραφική του πορεία, έχει δημιουργήσει τραγούδια όπως τα: «Ένα φιλί», «Καθρέφτης» (Χ. Αλεξίου), «Ούτε για αστείο» (Α. Μπάμπαλη), «Και θέλω εσένα» από τον τελευταίο δίσκο του Γ. Κότσιρα.
Για μια ακόμη βραδιά λοιπόν, ο Rous θα μας πει μία ιστορία, ή πολλές, γεμάτη μουσική και εικόνες. Ένα Live Story Telling, με ήρωες που αρνούνται να μεγαλώσουν, που «προσγειώνονται» απ’ ευθείας από το φεγγάρι στις σκηνές της πόλης, και μας τραγουδάνε για αυτά που θέλουμε, αυτά που χάνουμε, αυτά που αγαπάμε και αυτά που αναζητάμε όλη μας τη ζωή…
Ακούστε το «Λουλούδι του δρόμου»:

BABEL Πυρήνας Τέχνης

Ώρα έναρξης: 22.00
Εισιτ. θεάματος: 12€ (μπύρα ή κρασί)

Eπικοινωνία / Κρατήσεις:
215/52.52.982
Βασ. Σοφίας 87
Mαρούσι

https://twitter.com/babelartcore
www.facebook.com/BABEL.Pirinas.Texnis
www.instagram.com/babelartcore
www.facebook.com/Multiplace.Babel
“This world is but a canvas to our imagination…”