Πήγαμε στο Back In Time 2017 στο Χαλάνδρι- κλασικά αμάξια, πολύς χορός και πολύ Rock ‘n’ Roll

Την Κυριακή 28 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου διοργανώθηκε το Back In Time 2017, η ετήσια γιορτή με θέμα την Αμερικανική κουλτούρα των χρυσών δεκαετιών 1940-60.

Οι επισκέπτες μεταφέρθηκαν με μία νοητή χρονοκάψουλα στη χρυσή εποχή της μεταπολεμικής Αμερικής, όπου κυριαρχούσε η rock ‘n roll, τα μεγάλα αμάξια και οι ωραίες μηχανές.

Η εκδήλωση μπόρεσε να ικανοποιήσει τους πάντες, από hipsters με αδυναμία στη δεκαετία του ’50 μέχρι φαν των vintage αυτοκινήτων και λάτρεις του χορού: η λέσχη ORCA (Organization for Classic Automobile Events) επέλεξε 30 κλασσικά αυτοκίνητα και 15 κλασσικές μοτοσικλέτες για να εκτεθούν στο κοινό, ενώ για τη μουσική  και το χορό φρόντισαν γνωστά συγκροτήματα Boogie, Swing, Blues και Surf, Jitterbugs, Dirty Fuse, Theo and the Boogie Sinners, DJs από τους καλύτερους της συγκεκριμένης μουσικής και η σχολή χορού Rock n’ Roll Steamrollers, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Οργάνωση Κλασσικού Αυτοκινήτου, η Λέσχη ORCA, σε συνεργασία με το φόρουμ των Detroit Cruisers και με την βοήθεια της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας. Πάντα, υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου, ενώ ξεχωριστή θέση στην εκδήλωση είχε το Ίδρυμα «Φλόγα», το οποίο φροντίζει για την ανακούφιση της παιδικής νεοπλασματικής ασθένειας.