Παιδική παράσταση ‘Στη Χώρα του Βασιλιά των Κλόουν’

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με το Θέατρο Αλληλεγγύης του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, παρουσιάζουν την παιδική παράσταση ‘Στη Χώρα του Βασιλιά των Κλόουν’, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 16:00, στην αίθουσα ‘Μουσών’ στο Πνευματικό Κέντρο (Κισσάβου 11).

Το έργο είναι μια παράσταση που από συνειδητή επιλογή αποδίδεται κυρίως …χωρίς γλώσσα! Τα πρόσωπα του έργου μιλούν μια επινοημένη ‘ακαταλαβίστικη’ γλώσσα που ακριβώς γι’ αυτό θα γίνεται αντιληπτή από όλα τα παιδιά είτε μιλούν ελληνικά είτε όχι.

Λίγα λόγια για το έργο

Η Λούνα και ο Σαμάν φτάνουν στην χώρα του βασιλιά των Κλόουν. Έρχονται από πολύ μακριά και ονειρεύονται να ζήσουν σ’ αυτόν τον θαυμαστό τόπο και να γίνουν κι αυτοί δύο μικροί κλόουν. Όμως, ο βασιλιάς της χώρας, Φαμπ, τους υποδέχεται με καχυποψία και αυστηρότητα. Οι διαφορετικές γλώσσες που μιλάνε, ο φόβος του ξένου, του άγνωστου και του αλλιώτικου θα δημιουργήσουν ανάμεσα στους τρεις ήρωες κωμικές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις, αλλά σιγά σιγά θα βρεθεί ο τρόπος να επικοινωνήσουν και να ενωθούν μέσα από το γέλιο και το παιχνίδι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σταύρος Γιαννουλάδης, Νάνσυ Σιδέρη, Θοδωρής Σκυφτούλης

Σκηνοθεσία: Παντελής Δεντάκης

Η είσοδος είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους.