Συναυλία με την Αλεξάνδρα Λέρτα και την Τζένη Καπάδαη στη Ρεματιά

Μια βραδιά που θα μας κάνει να περιπλανηθούμε στο χώρο της μουσικής ανάμεσα σε σημερινές πρωτότυπες δημιουργίες και παλιά αγαπημένα ακούσματα, σε ύφος Folk Music, Jazz Blues, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, η Αλεξάνδρα Λέρτα παρουσιάζει, λίγο πριν την επίσημη έκδοσή του,τον δεύτερό της δίσκο με τίτλο ‘The Echoing Green’’. Αυτή είναι η πρώτη της προσωπική δουλειά με δικά της τραγούδια και συνθέσεις επηρεασμένες απο το πολύ ιδιαίτερο, ακουστικό και χαρακτηριστικά προσωπικό υφος της Αμερικάνικης Folk και του Singer Songwriter είδους. Πέρα απο τα κομμάτια του δίσκου,το πρόγραμμά περιέχει και τραγούδια άλλων, γνωστών και σπουδαίων τραγουδοποιών του είδους όπως π.χ. Bob Dylan, Nick Drake, Tom Waits, James Taylor κ.α.

Στο πλευρό της παίζουν οι εξαιρετικοί:
Γρηγόρης Ντάνης Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιώργος Τσουράπης Ακουστική Κιθάρα
Κωσταντίνος Μάνος Ηλεκτρικό Μπάσο & Κοντραμπάσο
Νίκος Σιδηροκαστρίτης Τύμπανα

Το πρόγραμμα θα κρατήσει 80 λεπτά

Βασικοί Συντελεστές:
Αλεξάνδρα Λέρτα Φωνή
Γρηγόρης Ντάνης Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιώργος Τσουράπης Ακουστική Κιθάρα
Ντίνος Μάνος Ηλεκτρικό μπάσο /Κοντραμπάσο
Νίκος Σιδηροκαστρίτης Τύμπανα

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η Τζένη Καπάδαη και ο Πάνος Μπίρμπας με την μπάντα τους συνδυάζουν το παλιό με το σύγχρονο παρουσιάζοντας δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών των Leonard Cohen, Nick Cave, Billie Holiday, Jeff Buckley, Radiohead, Tears for fears κ.ά.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη  

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Σάββατο 26 Αυγούστου

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς,
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Χαλάνδρι
τηλ. επικοινωνίας:  210 6855898

Ώρα Έναρξης : 20:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ