Τί αξίζει να δεις το Σαββατοκύριακο στα Βόρεια

Επιλεγμένες προτάσεις για την έξοδο του Σαββατοκύριακου.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Tu, el Cielo y Tu: Μιούζικαλ Tango στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Μια ιστορική αναδρομή της δημιουργίας, εξέλιξης και εξάπλωσης του Tango διοργανώνει, στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών σε συνεργασία με την μουσικοθεατρική ομάδα «Pasión Del Tango». Η εκδήλωση με τίτλο «Tu, el Cielo y tu», σε μετάφραση «Εσύ, ο ουρανός και σύ», πραγματεύεται το θέμα του μεταναστευτικού σε παλαιότερες εποχές, στο τώρα αλλά και στο μέλλον, μέσα από έναν παγκόσμιας εμβέλειας αγαπητό χορό που είναι κατ’ ουσία γέννημα μεταναστών των αρχών του 20ου αιώνα. Πρόκειται για παράσταση σε μορφή μιούζικαλ, με πολύ ζωντανή μουσική και mp3, χορό, τραγούδι, κωμικά στοιχεία, κοινωνικά θέματα, διαπροσωπικές σχέσεις και το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας των προβλημάτων του σήμερα με αληθινές εικόνες ντοκουμέντων.

Δημοτικό Θέατρο Δ. Λυκόβρυσης Πεύκης ΠΕ.Α.Π., Ελευθερίου Βενιζέλου 15, Πεύκη,  ελεύθερη είσοδος.

 

Ο Λάκης Παπαδόπουλος live στο Bookabar

Ο Λάκης Παπαδόπουλος θα περάσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από το ΒΟΟΚΑΒΑR στο Μαρούσι για μία και μόνο εμφάνιση. Ερμηνευτής με ξεχωριστό τρόπο, πηγαίος, αυθόρμητος, με το δικό του γνωστό χιούμορ, έχει να καταθέσει πάμπολλες συνεργασίες στο ενεργητικό του, που αντέχουν στο χρόνο και αγαπάει ο κόσμος. Σερενάτα, τσάι γιασεμιού, κουρσάρος, εσύ εκεί, και θα χαθώ, το παλιό μου παλτό, έλα γοριλάκι, τσίχλα χωρίς ζάχαρη, για να σ’ εκδικηθώ, μενεξεδιά, έγινα για σένα Τούρκος και τόσα άλλα…Αρλέτα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μητροπάνος, Ελένη Δήμου, Μανόλης Μητσιάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ονειράμα, Stavento κ.α.
Αιώνιος έφηβος και ακούραστος εργάτης της μουσικής θα μας καθηλώσει σε ένα πέρασμα τόσων χρόνων μουσικής στο stage του BOOKABAR στο Μαρούσι.
Μαζί του ο Στέλιος Μακρυπλίδης – κιθάρα, φωνή. Opening act: Στέλιος Κοντοπαυλάκος

BOOKABAR, Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι – Επικοινωνία και κρατήσεις: 211 411 3503 – ώρα Έναρξης: 22:00.

 

Οι Bigus Dickus live στο Lazy Club
 Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου οι Bigus Dickus, η «Υπέρτατη Διασκευαστική Μηχανή», επιστρέφουν στο Lazy Club στην πρώτη φετινή τους εμφάνιση, με άλλο ένα live υψηλών  standards. Βάζουν μπρος για μια ακόμα σεζόν με ένα μεγάλο και ανανεωμένο hard rock/metal set, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

LAZY Club, Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Αττική Οδός – Exit 12 (απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου) – 210/68.95.535 – info@lazy.gr – www.lazy.gr – Doors: 21:30 – Έναρξη: 23:30 – Είσοδος: 8€ με μπύρα

 

 

Ο Βασίλης Παπανικολάου και η Χριστίνα Χομπιτάκη στο The Zoo

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου ο Βασίλης Παπανικολάου στο ούτι και η Χριστίνα Χομπιτάκη στα κρουστά εμφανίζονται στη σκηνή του The Zoo, όπου θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο σε μία επιλογή κομματιών οθωμανικής κλασικής μουσικής, καθώς επίσης και αυτοσχεδιασμούς πάνω στα μακάμ.

The Zoo, Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι – Ώρα έναρξης: 21:00 – Τηλ. κρατήσεων: 210 6745375

 

Η Μαρία Κοπανάκη και η Γιούλη Δανιγγέλη στην Έλη του Κλου

Η Μαρία Κοπανάκη μαζι­ με την Γιούλη Δανιγγ­έλη στο πιάνο και τα ­φωνητικά μας παρουσιά­ζουν τραγούδια αγαπημένα, σύγχρονα και μη, αναμ­ενόμενα μα και απρόβλεπτα. Ο Κραουνάκης συ­ναντά τον Καζαντζίδη ­και η Βίκυ Μοσχολιού ­με την Αλεξίου συνυπά­ρχουν με την παράδοση­. Τραγούδια και ιστορίε­ς βγαλμένες απο τη ζω­ή μας φέρνουν πιο κον­τά. Γινόμαστε όλοι μι­α παρέα και μοιραζόμα­στε μουσικές και συνα­ισθήματα.
Τις 5 Κυριακές του Οκ­τώβρη στην Ελη του Κλ­ού.

«Έλη του Κλου» – Λεωφόρος Πεντέλης 110, Βριλήσσια – Τηλ/κρατήσεις: 21 0803 7773 – Έναρξη: 21:00 – Ελάχιστη κατανάλωση/ άτομο: 10€