Τα Πασχαλινά Παζάρια των Βορείων Προαστίων

Το Πάσχα πλησιάζει, και δίνει αφορμή για διοργάνωση πολλών Πασχαλινών Bazaar στα Βόρεια Προάστια. Ας τα επισκεφθούμε για να συνεισφέρουμε και εμείς σε έναν καλό σκοπό κάνοντας ταυτόχρονα τη βόλτα μας και αγοράζοντας όμορφες κατασκευές.

 

Πασχαλινό Παζάρι του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» 

Ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει με την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης πασχαλινό παζάρι το τριήμερο από 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2017 και ώρες 11:00 έως 19:00 στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Πεντέλης.

Πασχαλινό παζάρι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

O Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον- Αθλητισμός- Πολιτισμός (ΠΕ.Α.Π.) τιμώντας τους δημιουργούς Δημότες ή κατοίκους διοργανώνει: Έκθεση και bazaar δημιουργών τέχνης την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 (από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.).

Ο στόχος της διοργάνωσης

Ο σκοπός της διοργάνωσης του Νομικού Προσώπου (ΠΕ.Α.Π.) εντάσσεται στην προσπάθεια να δώσει ευκαιρία στους δημιουργούς ώστε:

  • να προωθήσει την πολιτιστική δραστηριότητα εντός του Δήμου

  • να παρουσιάσει τα έργα τους

  • να συντελέσει στην αλληλογνωριμία των δημιουργών του Δήμου

  • να οδηγήσει στη γνωριμία τους με το κοινό και

  • να μυήσει τους νέους στις εικαστικές δημιουργίες.

Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Παλαιού Ψυχικού

Το Σάββατο 1η Απριλίου, ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Παλαιού Ψυχικού σας προσκαλεί και φέτος στο Πασχαλινό Πανηγύρι – Bazaar στο σχολείο και σας περιμένει όλους να περάσουμε και πάλι όμορφα με πολλά δρώμενα – εκπλήξεις που έχει προγραμματίσει για εκείνη την ημέρα (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω) και άλλα πολλά!

Πότε: Σάββατο 13:00 – 19:00
Που: Δημοκρατίας 23, Παλαιό Ψυχικό

Πασχαλινό Παζάρι του Σωματείου Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου Αθήνας

Το Σάββατο 1 & την Κυριακή 2 Απριλίου το Σωματείο Διεθνών Σχέσεων & Πολιτιστικών Ανταλλαγών Καλύμνου Αθήνας διοργανώνει Μπαζάρ στην Α΄πλατεία Ψυχικού, (πρώην Blue Bell) με γλυκά, φαγητά, παραδοσιακά εφτάζυμα, κοσμήματα, καλλιτεχνήματα, είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες, παιχνίδια κ.ά.

Ο σκοπός μας είναι η διάδοση και η καλλιέργεια της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού ανά τον κόσμο, με τη φιλοξενία ξένων φοιτητών ελληνιστών και παιδιών ομογενών.

Σάββατο 1 Απριλίου 10:00 – 18:30
Κυριακή 2 Απριλίου  10:30 – 18:00

Πασχαλινό Bazaar στο Κώνειο The Bar στο Χαλάνδρι

Η εταιρεία πολιτισμού πeripatos διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar στο art room του Konio the bar το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 11:30 ως τις 8:30. Λαμπάδες, κοσμήματα, ψηφιδωτά, κούκλες, πλεκτές δημιουργίες, σαπούνια και άλλα χειροποίητα είδη.

 Συμμετέχουν:  Etching handmade creations, Petit Grass

Konio the bar
(Σωκράτους 23, Χαλάνδρι)

Διοργάνωση: πeripatos
Πληροφορίες
u: www.peripatos.net

Πασχαλινό παζάρι του συλλόγου SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

Ο σύλλογος SOS Αδέσποτα Βριλησσίων διοργανώνει πασχαλινό bazaar το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ, Υμηττού – Μπακογιάννη – Πλαταιών).

Σάββατο 1η Απριλίου: 17:00 – 20:00.
Κυριακή 2η Απριλίου: 10:00 – 18:00.

Πασχαλινό bazaar στο 1ο ΚΑΠΗ Πεύκης

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, από τις 11:00 έως τις 16:00 διοργανώνεται Πασχαλινό bazaar στο 1ο ΚΑΠΗ Πεύκης (Πατρ. Γρηγορίου Ε 15, Άνω Πεύκη) από την ομάδα χειροτεχνίας, πλεξίματος και κοσμημάτων και τα έσοδα θα προσφερθούν σε κοινωφελή σκοπό. Οι κυρίες του ΚΑΠΗ προσκαλούν τους πολίτες σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση να δουν από κοντά τα έργα τους και να τις στηρίξουν στην πρωτοβουλία που έχουν αναλάβει.

Πασχαλινό Παζάρι των ενοίκων του Οικοτροφείου «Εστία» της ΗΠΙΟΝΗ Α.Μ.Κ.Ε

 Οι ένοικοι του οικοτροφείου «Εστία» της ΗΠΙΟΝΗ Α.Μ.Κ.Ε. διοργανώνουν Πασχαλινό Παζάρι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, από τις 10:30 έως τις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).