
Από κρητικές λύρες και κινηματογραφική μουσική μέχρι σκληρό ροκ και νοσταλγική ελληνική ποπ, το Παρασκευοσαβατοκύριακο στα Βόρεια προβλέπεται ενδιαφέρον!
Παρασκευή 9 Ιουνίου
Η Ρένα Μόρφη στο Bookabar
Το μουσικό σύνολο «Επτάηχον» εμφανίζεται live στον Πυρήνα Τέχνης Babel με τις «Νύχτες κινηματογράφου» vol.5 με «καλεσμένους» τη Ναταλία Ρασούλη και τον Kώστα Στεφανή για άλλο ένα ταξιδιάρικο Σαββατόβραδο με μουσικές από τον ξένο και τον ελληνικό κινηματογράφο, με μελωδίες από Nino Rota μέχρι Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, Hans Zimmer και Goran Bregovic.
BABEL Πυρήνας Τέχνης, Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι, Eπικοινωνία / Κρατήσεις: 215/52.52.982 – Ώρα έναρξης: 21.30 – Εισιτήριο: 12 € (με κρασί/μπύρα)
Ο Μιχάλης Κατρίνης στο Abbey Road
Ο νέος και ταλαντούχος μουσικός και δεξιοτέχνης της λύρας Μιχάλης Κατρίνης, που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Πέγκυ Ζήνα και η Πάολα, έρχεται στο γνωστό μαγαζί της Πεύκης για μια κρητικολαϊκή βραδιά.
Abbey Road Bar – Λεωφόρος Ειρήνης 21 – Πεύκη – Τηλ: 210-8020717 – Έναρξη: 11.00
Οι Take 3 στο Lazy Club
Οι Take Three επιστρέφουν στο Lazy Club ανανεωμένοι και με πολύ άγριες διαθέσεις. Το power blues rock τρίο επανέρχεται στο καλλιτεχνικό του σπίτι, το Lazy, παρουσιάζοντας ανανεωμένο πρόγραμμα όπως επίσης και original δικές τους συνθέσεις για πρώτη φορά. Οι σεισμολόγοι προειδοποιούν! Για τα πολλά αυτά Ρίχτερ θα ευθύνονται ο Κωστής Βήχος στο αυταρχικό μπάσο και τη φωνή, η μεγάλη μεταγραφή αεροδρομίου στο ντεμπούτο της, Φοίβος Άνθης, στα τύμπανα (στον ελεύθερό του χρόνο αναλαμβάνει κατολισθήσεις) και ο Τάσος Σκούρας στην κιθάρα, τη φωνή και το αμφιβόλου ποιότητας δελτίο τύπου.
LAZY Club, Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια (απέναντι από το γήπεδο Χαλανδρίου) – τηλ. 210/68.95.535 – Doors: 21.00 – Έναρξη: 23:00 – Είσοδος: 10 € με ποτό
Stand Up comedy με με το Δημήτρη Χριστοφορίδη και live μουσική από τους The Poppler Effect στο Remedy Club
Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, ένας απο τους καλύτερους stand up comedian στην Ελλάδα, παρουσιάζει στο Remedy Live Club τη νέα του παρασταση, «Lοwer με C». Μαζί του ο ανερχόμενος κωμικός Άγγελος Σπηλιόπουλος. Doors: 21.00 – Έναρξη: 21.30
Χωρίς πολλά λόγια, οι The Doppler Effect επιστρέφουν στην σκηνή του Remedy Live Club, στο στέκι του Νέου Ηρακλείου για μια hard rock βραδιά σε ένα live με σκοπό να μας ξεσηκώσουν και να μας απογειώσουν.
Remedy Live Club, Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο, τηλ. 210 2832390 – Doors: 23.00 – Είσοδος: 8 € με μπύρα ή κρασί – Δωρεάν είσοδος για όσους έχουν παρακολουθήσει το Stand Up Comedy Night Show – Lοwer με C
Σάββατο 10 Ιουνίου
Ο Κώστας Τουρνάς live στο The Zoo

BABEL Πυρήνας Τέχνης – Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι – Eπικοινωνία / Κρατήσεις: 215/52.52.982 – Έναρξη: 21.00 – Eλάχιστη κατανάλωση: 6 €