Τιμητική συναυλία για τον Ηλία Ανδριανόπουλο με το Μανώλη Μητσιά και τη Θεοδώρα Μπάκα

Ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει μία συναυλία τιμής και αγάπης στον Ηλία Ανδριόπουλο, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η συναυλία προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι στα έργα του συνθέτη και θα αποτελέσει την αφορμή να ξαναθυμηθούμε τα «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» και τα «Λαϊκά Προάστια» και να να σιγοτραγουδήσουμε τις μελοποιήσεις του Ανδριόπουλου πάνω στους «Προσανατολισμούς» του Οδυσσέα Ελύτη, τους «Αργοναύτες» (Σεφέρη-Γκάτσου-Ελευθερίου), τις «Ωδές» του Ανδρέα Κάλβου, τον «Πρώτο ΄Υμνο», τον «Φιλόπατρι» κα.

Ο Μανώλης Μητσιάς   η Θεοδώρα Μπάκα, η Μικτή Χορωδία και η Παιδική Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων υπό την διεύθυνση της Γρηγορίας  Δέδε θα μας γνωρίσουν κάποιες δυνατές στιγμές από  την τριανταπεντάχρονη διαδρομή του Ανδριόπουλου στην ελληνική μουσική.

Τρείς διακεκριμένοι μουσικοί  ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο , ο Αλέξανδρος Μποτίνης στο βιολοντσέλλο και ο Ηρακλής Ζάκκας στο μαντολίνο και το μπουζούκι  θα συνοδεύσουν  τους ερμηνευτές σε αυτό το  μαγικό μουσικό ταξίδι.

Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» – Νταμάρι Βριλησσίων
Μεταμορφώσεως Σωτήρος και Υψηλάντου, Βριλήσσια
Τηλ.: 2106095505

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στο πλαίσιο της συναυλίας θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων.