Επιτέλους! Το νέο trailer της επερχόμενης ταινίας Captain America:Εμφύλιος πόλεμος κυκλοφόρησε και μοιάζει καλύτερο απ΄ότι περιμέναμε. Η Marvel τελικά κατάφερε το ακατόρθωτο, ξεκινώντας από μία ταινία που ήταν απλώς ΟΚ και συνεχίζοντας με όλο και καλύτερες ταινίες, ανεβάζοντας τον πήχυ με κάθε επόμενο sequel.

Ο Captain America, προσπαθώντας να προστατέψει τον Bucky, τον πάλαι ποτέ επιστήθιο φίλο και συμπολεμιστή του, και καταζητούμενο Winter Soldier, έρχεται σε σύγκρουση με την υπόλοιπη ομάδα των Avengers, με πρώτο και καλύτερο τον Tony Stark/Ironman. Μετά από μία σειρά από ατυχήματα και παράπλευρες απώλειες από τη δράση των Avengers, αυξάνονται οι φωνές που ζητούν τον περιορισμό τους και τον πλήρη έλεγχό τους από την κυβέρνηση. Οι Avengers σπάνε σε δύο φράξιες, με τον Captain America από τη μία πλευρά, ο οποίος επιθυμεί να δρα ελεύθερα και ανέλεγκτα, και τον Tony Stark από την άλλη, ο οποίος συμφωνεί να επιτροπεύονται οι Avengers από την κυβέρνηση.

Ακολουθούν επικές σκηνές μάχης, γερό ξύλο ανάμεσα στον Rogers και τον Stark, έναν καινούργιο εχθρό που πρέπει να αντιμετωπίσουν, και μία εμφάνιση-έκπληξη από τον Spiderman (!), ο οποίος κάνει την είσοδό του με τον πιο πρωτότυπο τρόπο που έχουμε δει μέχρι τώρα σε ταινία της Marvel.