Το Φεστιβάλ Ρεματιάς κλείνει με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ

Με μια μεγάλη συναυλία από την Ορχήστρα Σύγχρονης  Μουσικής της ΕΡΤ ρίχνει αυλαία το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού, συναντά τον ήχο της παραδοσιακής μουσικής, παρουσιάζοντας σκοπούς και τραγούδια από τα Επτάνησα και τη Μικρά Ασία καθώς και έργα του συνθέτη και σολίστα του σαντουριού Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Τραγούδι: Ασπασία Στρατηγού
Διεύθυνση ορχήστρας: Ανδρέας Πυλαρινός

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρους/ες και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Καλλιτεχνών με Αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ. 
Είσοδος ελεύθερη  

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς,
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου
τηλ. επικοινωνίας:  210 6855898