Το Nana Trevor Quartet live στο The Zoo

Αυτή την Τετάρτη 14 Ιουνίου το Nana Trevor Quartet εμφανίζεται στη σκηνή του The Zoo σε πρώτη σύμπραξη με εκλεκτό καλεσμένο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα.
Οι ταλαντούχοι μουσικοί θα ερμηνεύσουν jazz standard κομμάτια του Great American Songbook, ενορχηστρώσεις και originals από ένα group που το παίξιμό του ακολουθεί την αισθητική της jazz mainstream παράδοσης.

Επικεφαλής τους είναι η Nana Trevor που στο ενεργητικό της έχει μια πλούσια σπουδή πάνω στη φωνή, το τραγούδι και την αρμονία από την παραδοσιακή μουσική της Μέσης Ανατολής μέχρι και το κλασικό τραγούδι, αλλά κάποια μέρα στράφηκε στον τελικό της προορισμό: την Jazz, με την χαρακτηριστική της εκφραστική ελευθερία. Η Nana φοιτά στο τμήμα των Jazz σπουδών του Ωδείου Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και έχει συμπράξει τόσο με τους κορυφαίους μουσικούς της εγχώριας τζαζ σκηνής, όσο και με πολλούς από τους ταλαντούχους νέους.

Το Nana Trevor Quartet που θα συναντήσουμε με προσμονή την Τετάρτη στη σκηνή του The Zoo έχει παίξει με δύο από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς και δάσκαλους στον χώρο της Ελληνικής jazz σκηνής, τον Δημήτρη Καλαντζή και τον Γρηγόρη Ντάνη. Το απαρτίζουν η Nana με την υπέροχη της φωνή, ο Δημήτρης Καλαμαράς στην κιθάρα, ο Ραφαήλ Μελετέας στο πιάνο και τα άλλα πλήκτρα, ο Γιώργος Μπινιάρης στα τύμπανα και μαζί τους, η σπουδαία τρομπέτα του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

The Zoo
Ζωοδόχου Πηγής 45, Χαλάνδρι
Tηλέφωνο: 2106745375
Ώρα έναρξης: 22:30
2 ευρώ επιβάρυνση στο πρώτο ποτό.