«Χαγιάλ όπως… όνειρο» στη Galerie Δημιουργών

Χαγιάλ στα Τούρκικα, σημαίνει όνειρο. Ένα όνειρο που η Καλλιρόη Πετράκη και ο Κώστας Βασδέκης μας καλούν να το ζήσουμε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, στη Galerie Δημιουργών.

Αυτό το Σάββατο οι ΧΑΓΙΑΛ έρχονται για πρώτη φορά στη Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά. Έρχονται να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και στην υπέροχη Ελλάδα, από την Κρήτη έως την Θράκη, με μελωδίες αγαπημένων τραγουδιών σημαντικών Ελλήνων συνθετών. Από τον Τσιτσάνη έως τον Μάλαμα κι από τα παραδοσιακά που αγαπήσαμε μέχρι τις δικές τους συνθέσεις, μας καλούν να μοιραστούμε το όνειρο της επικοινωνίας και της γλυκιάς παραζάλης που μόνο η μουσική δημιουργεί.

Το μουσικό ταξίδι για την Καλλιρόη Πετράκη και τον Κώστα Βασδέκη ξεκίνησε δύο χρόνια πριν όταν αποφάσισαν να μοιραστούν το ίδιο όνειρο και να δημιουργήσουν τους «Χαγιάλ». Με αφετηρία την Ήπειρο από την οποία κατάγονται, άρχισαν να διαγράφουν τις δικές τους διαδρομές με όχημα πάντα τα όμορφα τραγούδια και προορισμό όλους τους τόπους που αγαπούν την καλή ελληνική μουσική.

Νέοι, ονειροπόλοι, δημιουργικοί, με ζεστές φωνές και ψυχές γεμάτες μουσική, οι Χαγιάλ, ετοιμάζονται να συστήσουν και τα δύο νέα τραγούδια τους. «Μάτια Μελιά», μια ερωτική μπαλάντα που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Καλαμπόκη και «Δρόμος δεν υπάρχει», ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική του Γιάννη Ταυλά. Τους στίχους και στα δύο κομμάτια υπογράφει η Δήμητρα Νεοφύτου.

Παρέα τους, ξεχωριστοί συνεργάτες κι εξαιρετικοί μουσικοί: Ο Χρήστος Καλαμπόκης (μπουζούκι), ο Χρήστος Καραβίδης (κιθάρα), ο Σωτήρης Κατσούρας (βιολί), ο Δημήτρης Ζαχάρης (κρουστά).

Galerie Δημιουργών 
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 6251732

Σάββατο 7 Οκτωβρίου
Ώρα Προσέλευσης :
21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ