Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε Πεύκη και Λυκόβρυση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ – BAZAAR

Το ΠΕ.Α.Π. ενισχύοντας τον ρόλο και τις προσπάθειες των δημιουργών Δημοτών και Κατοίκων του Δήμου μας διοργανώνει: Έκθεση και Bazaar Τέχνης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι: Να αφυπνίσει τη δημιουργικότητα. Να αξιοποιήσει τις κλίσεις, το ταλέντο και την έμπνευση των καλλιτεχνών προβάλλοντας το έργο τους καθώς και να ενισχύσει το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς μέσω της χορηγίας προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου και του χρηματικού πόσου που θα συγκεντρωθεί από την διαδικασία.

Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Ηλίου & Φαέθωνος, Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό Χωριό
Ώρα 10.00 – 21.00
Είσοδος Ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΑΝΑΜΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Σας προσκαλούμε στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και ώρα 19.00, για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα θα λαμπρύνει ακόμη περισσότερο η συναυλία που διοργανώνεται εντός του Θεάτρου στην οποία θα συμμετέχουν:
– Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμαρουσίου
– Δημοτικό Ωδείο Πεύκης (Διεύθυνση: Κατερίνα Βαφειάδου)
– Χορωδιακά Τμήματα ΠΕ.Α.Π. (Διεύθυνση: Ελευθερία Βούλγαρη)
H χορωδία του ΔημοτικούΩδείου Πεύκης πλαισιωμένη από τους καθηγητές θα συμμετέχει στην εκδήλωση τραγουδώντας γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα.
Διδασκαλία Χορωδίας: Ντέπυ Σακελλαρίου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Διεύθυνση Χορωδίας: Κατερίνα Βαφειάδου. Τα χορωδιακά Τμήματα (παιδική, νεανική και μικτή χορωδία) του ΠΕ.Α.Π. θα παρουσιάσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Διδασκαλία & διεύθυνση χορωδιών: Ελευθερία Βούλγαρη. Στο πιάνο: Δήμητρα Μπράτση Επίσης το μουσικό πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς εμπλουτίζουν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κωφών & Βαρηκόων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Παράλληλα, φιλική συμμετοχή θα έχει o γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς. Στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης θα έχει διαμορφωθεί ειδικό εορταστικό εργαστήρι Ζωγραφικής που θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους (Υπεύθυνη Εργαστηρίου: Αργυρώ Παφίλη) και μουσικό πρόγραμμα θα επιμελείται η χορωδία μαθητών των φροντιστηρίων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» Πεύκης.

Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ώρα: 19.00
Είσοδος ελεύθερη

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΡΑΒΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις με χριστουγεννιάτικη διάθεση, πολύ κέφι και δυνατή μουσική. Συμμετέχουν με μουσικό χορωδιακό πρόγραμμα οι μαθητές των Φροντιστηρίων «ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ» Πεύκης.

Πλατεία Ηρώου, Λυκόβρυση Ώρα: 19.00
Είσοδος ελεύθερη

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Σας προσκαλούμε στην εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους. Με συνέπεια στο νέο θεσμό που έχουμε θεσπίσει, βραβεύουμε συμπολίτες μας – Συλλογικούς Φορείς που διακρίνονται στους τομείς ενασχόλησής τους,τιμώντας και αναδεικνύοντας στο πρόσωπό τους πανανθρώπινες αξίες. Μαζί με την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, μοιραζόμαστε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές. Βιενέζικα βαλς με τη συνοδεία της κλασικής ορχήστρας των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης. Καλλιτεχνική Διεύθυνση Δημοτικού Ωδείου: Κατερίνα Βαφειάδου. Συμμετέχει η Μοντέρνα Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου- Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιώργος Καλαϊτζής. Την εορταστική βραδιά πλαισιώνει το τμήμα ευρωπαϊκών χορών του ΠΕ.Α.Π.

Δημοτικό Θέατρο Πεύκης Ώρα: 19.30
Είσοδος ελεύθερη