Χριστούγεννα στα Βριλήσσια

Με το Άναμμα των Φώτων στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Βριλήσσια ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βριλησσίων.
Την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βριλησσίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα κηρύξει ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης με το Άναμμα του Εορταστικού Φωτισμού στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Άνω Βριλήσσια, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στις 19.00 μ.μ.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, με γιορτινή μουσική για μικρούς και μεγάλους.

SANTA RUN – Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πολιτιστικός & Aθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων πρόκειται να διοργανώσει «Αγώνα Δρόμου Υγείας» 5km και 1km.

Ο αγώνας δρόμου θα ονομαστεί «Santa Run Βριλήσσια» και θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Αναλήψεως.  Θα συμμετάσχουν o σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,ο σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Βριλησσίων “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”, τα Σχολεία, οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί σύλλογοι της πόλης, ενήλικες και παιδιά από τα Βριλήσσια και από την ευρύτερη περιοχή.

Η απόσταση στην μεγάλη διαδρομή θα είναι 5.000 μέτρα και για τα παιδιά 1.000 μέτρα.

Αναλυτικά οι διαδρομές:
– Η απόσταση της μεγάλης διαδρομής 5.000 μέτρα έχει ως εξής:
Εκκίνηση Πλ. Αναλήψεως-Εθν. Αντιστάσεως-28ης Οκτωβρίου-Πλαταιών-Υμηττού-Κονίτσης-Κύπρου-Εθν. Αντιστάσεως και Τερματιμός πλ. Αναλήψεως
– Η απόσταση της μικρής διαδρομής 1.000 μέτρα έχει ως εξής:
Εκκίνηση Πλ. Αναλήψεως-Εθν. Αντιστάσεως-28ης Οκτωβρίου-Φλωρίνης-Κύπρου-Εθν. Αντιστάσεως και Τερματιμός πλ. Αναλήψεως

Δηλώσεις συμμετοχής:
-Γραφείο ΠΑΟΔΗΒ, Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου), έως την Παρασκευή 15/12.
-Τηλ. Επικ. 2108101510, 2108101511.
-E. Mail kleistob@otenet.gr
-Site www.vrilissia-arts-sports.gr

* Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα στο σημείο αφετηρίας μέχρι και μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε με την συμμετοχή σας αυτή μας την προσπάθεια!

· Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

Μουσικοθρησκευτική παράσταση με τις Μικτές Χορωδίες Ενηλίκων του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων και του Δήμου Γέρακα στις 19:00 στην Αίθουσα Μουσών στο Πνευματικό Κέντρο, Κισσάβου 11.

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή συγκροτημάτων από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια της πόλης στις 18:30 στην Πλατεία Αναλήψεως.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Βράβευση εθελοντών καθηγητών του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και απονομής επαίνων στους επιτυχόντες στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας στις 18:30 στην αίθουσα Μουσών στο Πνευματικό Κέντρο, Κισσάβου 11.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Santa Run – στηρίζουμε το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» στις 11:00 στην Πλατεία Αναλήψεως.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ στο Πνευματικό Κέντρο στις 18:30 στην Αίθουσα Μουσών στο Πνευματικό Κέντρο, Κισσάβου 11.

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

«Η αναζήτηση του θησαυρού των ξωτικών» στις 11:00 στην Πλατεία Αναλήψεως.

Κυνήγι θησαυρού: τα παιδιά θα πρέπει να μαζέψουν σφραγίδες από διάφορα σημεία της πόλης ψάχνοντας να βρουν τα δρώμενα που θα διαδραματίζονται (χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, εργαστήρια μπισκότων, ζαχαροπλαστικής, στολιδιών, facepainting, μπαλονοκατασκευών και στέμματος ταράνδου) και αφού μαζέψουν όλες τις σφραγιδούλες στο χάρτη τους, τότε θα καταλήξουν στον αγαπημένο όλων μας Άγιο Βασίλη.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Παιδική θεατρική παράσταση
«Χριστούγεννα με το μολυβένιο στρατιώτη» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή της Σοφίας Καζαντζιάν και σκηνοθεσία του Μάριου Ιορδάνου στις 17:00 και 19:00 στην αίθουσα Μουσών στο Πνευματικό Κέντρο, Κισσάβου 11.