Χριστούγεννα στην Κηφισιά

Χριστούγεννα Κηφισιά

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου
Με τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Νέα Ερυθραία & Κηφισιά από τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο ξεκινούν φέτος οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 18:30 ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη  Νέα Ερυθραία.
Στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή ο Μύρωνας Στρατής για μία ξεχωριστή μουσική συναυλία.  Μαζί του στη σκηνή η Ελένη Θεοδώρου.

Το Σάββατο  9 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κηφισιά, Κολοκοτρώνη & Λεβίδου, με την Ελένη Φουρέιρα.

Μετά τη φωταγώγηση των δύο Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά, ακολουθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο από 8 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 31 Δεκεμβρίου με μουσική, χορός, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους σε όλες τις γωνιές του Δήμου.

Η Χριστουγεννιάτικη  Παραμυθούπολη  ανοίγει τις πύλες της στο Πάρκινκ Πλάτανος και σας υποδέχεται με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για όλα τα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του σας περιμένουν  με διασκεδαστικά παιγνίδια, ζωγραφική και πολλές δραστηριότητες όπως face painting,  παραμύθια και φυσικά το γράμμα στον Βόρειο Πόλο…

Αντίστοιχα στη Νέα Ερυθραία και στην Πλατεία Πλαστήρα, θα υπάρχει στις 23, 24, 30 και 31 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι με Άγιο Βασίλη, ξωτικά και νεράιδες, με πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και πολύ παιχνίδι για τα παιδιά (γράμμα στον Άη Βασίλη, face painting, αφήγηση Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού κ.ά.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα