«Ψάχνοντας την ερμηνεία» στον Πολυχώρο Τέχνης Babel

Τί σχέση έχει η ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο με τις απόκριες;

Ο Πολυχώρος Τέχνης Babel μας προσκαλεί να φορέσουμε τη μάσκα και τη στολή μας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 19:30 για να ανακαλύψουμε τη σχέση αυτή μέσα ζωντανεύοντας την ιστορία του νέου βιβλίου της Αριάδνης Δάντε «Ψάχνοντας την ερμηνεία».
Προλογίζει η συγγραφέας Λυδία Ψαραδέλλη.

Η θεία Μνήμη ετοιμάζει ένα αποκριάτικο πάρτι έκπληξη για τη μικρή της ανιψιά, την Τύχη. Για να οργανώσει καλύτερα το πάρτι, χρησιμοποιεί μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων από τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή και συνεννοείται (ή τουλάχιστον προσπαθεί να συνεννοηθεί) γραπτώς με τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων: έναν βιβλιοπώλη, μια ζαχαροπλάστισσα και μια παντοπώλισσα.

Όμως, η θεία Μνήμη είναι αρκετά δημοφιλής συγγραφέας και αυτό την καθιστά στόχο στο Διαδίκτυο. Χωρίς να το γνωρίζει η ίδια, η επικοινωνία της με τους τρεις καταστηματάρχες δεν είναι ασφαλής και γι’ αυτό φταίει ο άτακτος Ενρίκε. Ο Ενρίκε, έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή της θείας Μνήμης, δίνει άλλη τροπή στα σχέδια του πάρτι και
η θεία βλέποντας τις αλλαγές ψάχνει… για την ερμηνεία!

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ενα βιωματικό παιχνίδι και θα αναφερθούν οι κίνδυνοι του Διαδικτύου και μέτρα πρόληψης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση είναι κατάλληλη
για παιδιά άνω των 9 ετών, γονείς και όλους τους φίλους
της Λογοτεχνίας.

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Eπικοινωνία / Πληροφορίες: 215/52.52.982