Αφιέρωμα στο έντεχνο & λαϊκό τραγούδι στο Πόλις

Ο Μάλαμας συναντά τον Τσιτσάνη,
Η Κανά την Μπέλλου,
Ο Σαββόπουλος το Ζαμπέτα….

Ο Νίκος Σταυρόπουλος (ακορντεόν) συναντά τον Πέτρο Μιχόπουλο (κιθάρα – τραγούδι) τον Ισίδωρο Παπαγεωργίου (κιθάρα – τραγούδι) το Γιώργο Γερματσίδης (μπουζούκι) και τη Βάλια Τσιργιώτη (τραγούδι) για να μας ταξιδέψουν στην ποιοτική μουσική Ελλάδα.

Ο Πολυχώρος Πόλις  μας προσκαλεί στο «ΠΟΛΙΣ in ART» σε μία μουσική βραδιά- αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι με τους «SIBEMOL» & το συγκρότημα «Απτάλικο» την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21.30. 

Τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε. Τραγούδια που ύμνησαν την ομορφιά ενός τόπου, μιας στιγμής (μα τόσο δυνατής), εξιστόρησαν ανθρώπινες ιστορίες, ελπίδες και όνειρα, στίχοι που ενδύθηκαν με μελωδίες άλλες μοναδικές και εμπνευσμένες και άλλες απλούστερες μα λειτουργικές. Συνθέτες και τραγουδοποιοί, στιχουργοί και ποιητές  μια ζύμωση που ομορφαίνει και απαλύνει το βίο μας από τον άνθρωπο για τον άνθρωπό από όπου και αν κατάγεται.

Στη μουσική βραδιά-αφιέρωμα θα ακουστούν μερικά από τα τραγούδια των: Ξαρχάκος, Θεοδωράκης, Χατζηδάκις. Σαββόπουλος, Τσιτσάνης, Ζαμπέτας.

ΠΟΛΙΣ in Art
Μαρίνου Αντύπα 62-66
Ηράκλειο Αττικής
τηλ: 210 8000009 – 210 2770181
Είσοδος: ταμείο 7€ – προπώληση στο viva.gr 6€.