Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Τάκη Σούκα στη Ρεματιά

Ένα αφιέρωμα σε δυο προσωπικότητες της ελληνικής λαϊκής μουσικής σκηνής φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη και του Τάκη Σούκα θα ερμηνεύσει ο Λάμπρος Καρελάς (τον οποίο έχουμε γνωρίσει μέσα από το συγκρότημα Τα Παιδιά από την Πάτρα – και αργότερα την Οπισθοδρομική Κομπανία – αλλά και από τη συνεργασία του με σπουδαίους συνθέτες και ερμηνευτές) και 9μελής ορχήστρα.

Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στον Στέλιο Καζαντζίδη με τα τραγούδια που η φωνή του χάραξε ανεξίτηλα στη μνήμη και την καρδιά μας. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη Τάκη Σούκα και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες (όπως Έρωτα μου αγιάτρευτεΜια ζωή μέσα στους δρόμουςΥποκρίνεσαι , Άκου βρε φίλεΟ λαός τραγούδι θέλει, κ.ά.) πολλές από τις οποίες έκανε γνωστές στο κοινό ο Στέλιος Καζαντζίδης. Παρών στο αφιέρωμα θα είναι και ο ίδιος ο συνθέτης.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Ελεύθερη είσοδος

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.