Έχω έναν έρωτα – ο Στέλιος Καρπαθάκης στον Πυρήνα Τέχνης Babel

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο Στέλιος Καρπαθάκης έρχεται στον Πυρήνα Τέχνης Babel για μία μοναδική συναυλία. Στο ομώνυμο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει μαζί με τον εξαιρετικό κιθαρίστα Γιάννη Ζαμπετάκη θα παρουσιάσoυν ακυκλοφόρητα τραγούδια του αλλά και γνωστά αγαπημένα και επιλεγμένα από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία.
Τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός και δάσκαλος φωνητικής, ο Στέλιος Καρπαθάκης έχει χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στη μουσική.
Υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μουσικού θεάτρου «Σπείρα Σπείρα» του Σταμάτη Κραουνάκη, συμμετείχε στα γκρουπ «Εξόριστοι» και «So What», έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μαρινέλλα και Πάνος Μουζουράκης, έχει κάνει solo εμφανίσεις σε θέατρα όπως το Ηρώδειο και η Επίδαυρος και χώρους όπως ο «Σταυρός Του Νότου» και η «Αθηναΐς» και έχει κυκλοφορήσει «Τα Τραγούδια Του Σαίξπηρ», σε παραγωγή Σταμάτη Κραουνάκη, ενορχήστρωση του Γιώργου Ζαχαρίου και σε απόδοση στα ελληνικά του Ερρίκου Μπελιέ.
Παράλληλα, ο ιδιαίτερος ροκ τενόρος συμμετείχε στον πιο πρόσφατο κύκλο του «The Voice», με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, κερδίζοντας τα θετικά σχόλια των coaches και τις καρδιές των θεατών. Η εμπειρία του στο talent show έδωσε την αφορμή για το «Έχω Έναν Έρωτα», στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει από την Panik Platinum.

BABEL Πυρήνας Τέχνης
Βασ. Σοφίας 87, Mαρούσι
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 10€ 
Eπικοινωνία/Πληροφορίες: 2155252982.