Εγκαίνια της έκθεσης του Αλέξανδρου Ανδριανόπουλου (Alex Chien)

Ο Alex Chien (Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος) σας προσκαλεί στην πρώτη του ατομική έκθεση στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή με τίτλο «The Match». Η έκθεση εγκαινιάζεται την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 19:00 και θα διαρκέσει έως τις 5 Απριλίου.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
Οδός Κασαββέτη 18 Κηφισιά
Ώρα εγκαινίων: 19:00 – 22:00
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 10:00-17:00
Πληροφορίες: 2108019975
Website: http://iett.gr/

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Εναs αγώναs προσφέρει την ψευδαίσθηση του ελέγχου στο πεπρωμένο και στην περίσταση, στη δεξιότητα,στο ταλέντο, στη τύχη και στην ευκαιρία. Παραβιάζει τουs περιορισμούs που επιβάλλονται στουs ανθρώπουs από τιs πρακτικέs ανάγκεs τηs ζωήs τουs,με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.
Εχει δικούs του κανόνεs και τα δικά του όρια.

Ο αγώναs καθορίζεται από τιs επιτυχημένεs ενέργειεs του νικητή και τιs λάθοs επιλογέs του ηττημένου, αποκαλύπτονταs την αξία τηs ήτταs σαν σημείο νέαs εκκίνησηs.

Oλοι οι αγώνεs όμωs χρειάζονται ένα κοινό ώστε να αποδείξουν όλα αυτά. Στην έκθεση «The match» καλούμαστε να ανακαλύψουμε εκτόs των άλλων, το ασυνείδητο, το εξωτικό και τιs άτυπεs διεργασίεs που βιώνουν οι μορφέs των έργων μέσα από ένα υπερρεαλιστικό παιχνίδι.

Βιογραφικό καλλιτέχνη:

Ο Αλέξανδρος Ανδριανόπουλος από την νεαρή του ηλικία ασχολήθηκε με το graffiti και παρουσιάζεται με το ψευδώνυμο Alex Chien. Έχοντας κανει το BA στο animation στο Middlesex university αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αγγλια κάνοντας το MA illustration στο Arts university of Bournemouth. Τα έργα του χαρακτηρίζονται ως σουρεαλιστικά με κύρια επιρροή απο τον Salvador Dali. Εχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ανήκει στην ομάδα καλλιτεχνών Weedschat. Κύρια ενασχόληση του είναι η ζωγραφική και η εικονογράφηση ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.

http://www.alex-chien.com/
https://www.instagram.com/alex.chien/