Ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου 2016, με ελεύθερη είσοδο. Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων είναι 2,3,5, 9 και 10 Απριλίου και τόποι διεξαγωγής των παραστάσεων είναι τα Δημοτικά Σχολεία του Χαλανδρίου,  το Κέντρο Νεότητας, το ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου και το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, παράλληλα με τις πολυάριθμες κεντρικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ξεκίνησε και την προσπάθεια για την ανάδειξη των σχολικών χώρων σε εστίες πολιτισμού της πόλης.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε πέρυσι το φεστιβάλ Καραγκιόζη, ενώ ήδη γίνονται δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στα σχολεία και σύντομα θα διεξαχθούν εργαστήρια ηλεκτρικής κιθάρας σε όλα τα γυμνάσια.

Η διοίκηση του Δήμου, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, θα συνεχίζει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που θα ανοίγει δρόμους για την ανάδειξη του πολιτισμού ως βασικού μέσου για την αντιμετώπιση της πολύπλευρης κρίσης αλλά και την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

κουκλοθέατρο φεστιβαλ1