«Γύρω Γύρω Μήνες» από τη Θεατρική Ομάδα Μικρός Νότος στα Βριλήσσια

Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων θα φιλοξενήσει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην αίθουσα Μουσών του Πνευματικού Κέντρου, αξιόλογες παιδικές θεατρικές παραστάσεις με καταξιωμένους δημιουργούς & ηθοποιούς στο χώρο του παιδικού θεάτρου.

Η μαγεία του θεάτρου θα ζωντανέψει για μία ακόμη χρονιά, μέσα από τις ερμηνείες, τη μουσική, το χορό, τα σκηνικά και τα κοστούμια και θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές για να παίξουμε, να μάθουμε, να ακονίσουμε το σώμα, τη φωνή, τη φαντασία μας και να γίνουμε ομάδα!

Η πρώτη θεατρική παράσταση που θα παρουσιαστεί είναι οι «Γύρω Γύρω Μήνες» από τη θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, στην αίθουσα Μουσών, Κισσάβου 11, Βριλήσσια.
Λίγα λόγια για την παράσταση…
Παίζοντας με το παραμύθι «Η Κυρά Καλή και οι 12 μήνες», γνωρίζουμε έθιμα και παραδόσεις του τόπου μας, τραγούδια και παιχνίδια, με ζωντανή μουσική (τζουρά, μπεντίρ, καλίμπα, καζού, βροντή κ.ά). Στοιχεία από τη λαογραφία, γλωσσοδέτες, παροιμίες, παραδοσιακά έθιμα και τραγούδια, γίνονται παιχνίδια, που αλλάζουν όπως αλλάζουν και οι μήνες. Κάθε μήνας και μία παράσταση-γιορτή!

Διασκευή-σκηνοθεσία-μουσική παραμυθιού: Πέτρος Δαμουλής 
Ηθοποιοί: Δάφνη Καμμένου, Ναυσικά Πύρρου 
Έρευνα και επιμέλεια λαογραφικού υλικού: Ελένη Τσούτσια-Λουλάκη 

Αίθουσα Μουσών
Κισσάβου 11, Βριλήσσια
• Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά
• Γενική είσοδος 6 ευρώ